Våra partners

Tillsammans med partners, våra vänner, skapar vi Midnattsloppet. Att bara hänga upp banderoller är inget vi tror på utan vi vill hitta en kreativ lösning som gör en partners medverkan unik och uppmärksammad på ett positivt sätt. Vårt mål är att vara det mest innovativa löploppet som samarbetar med organisationer och kommersiella intressen för att skapa unika arrangemang fyllda med mervärden och upplevelser för deltagaren.

Stadium

Stadium har varit Midnattsloppets vän och partner sedan 2006 och vi är stolta över vår långa tid tillsammans. Som ett av våra mest framgångsrika och innovativa partnersamarbeten har vi under åren gemensamt arbetat för att driva trafik till Stadium och samtidigt öka deltagandet i våra lopp. Många köper sin startplats i en Stadiumbutik samtidigt som alla våra deltagare besöker Stadium för att under loppveckan hämta ut sitt startkit. När det är Midnattslopp är Stadium på plats och skruvar upp feststämningen när löparna passerar ”Energy zone” med egen DJ, vare sig det är digitalt eller fysiskt.

Stadium är Sveriges största sport- och sportmodekedja. Med koncepten Stadium och Stadium Outlet har företaget cirka 190 butiker totalt i Sverige, Finland och Norge. I koncernen ingår dessutom Stadium Sports Camp (svb) som sedan starten 1995 har aktiverat över 100 000 barn och ungdomar och skänkt över 65 mkr till föreningslivet. Koncernen har närmare 3 500 anställda och ägs av familjen Eklöf. Omsättningen var ca 7 miljarder SEK ex moms under det brutna verksamhetsåret 20/21 .
Med en vision om att aktivera världen vill Stadium inspirera till ett aktivt liv för alla.

Nytida

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik.

Vi erbjuder boenden, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter i Sverige. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv.

Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.

Nytida ingår i Ambea som är ett av Nordens ledande omsorgsföretag.

www.nytida.se

Välkommen till Runacademy!

Ta din löpning till en ny nivå med hjälp av oss! Vi har löpargrupper på över 70 orter, arrangerar löparresor och coachar våra medlemmar online via vår fullmatade medlemssida. Läs mer här

Välkommen till Access rehab

Access Rehab är en privat klinik som arbetar med en aktiv, modern, evidensbaserad vård. Våra naprapater och sjukgymnaster erbjuder snabb hjälp vid alla typer av smärt- och överbelastningsbesvär. Det ska också vara enkelt för dig som patient att besöka oss, – fysiskt eller online. Inga långa köer eller krav på remiss. Vi lägger mycket stor vikt vid bemötandet av våra patienter för att alla ska känna sig trygga och väl omhändertagna. Varmt välkommen!

Pigment

Pigment Webbyrå är Midnattsloppet partner kring vår webbplats. Under 2021 har Pigment Webbyrå gjort viss vidareutveckling på hemsidan rent grafisk samt skött tekniska uppdateringar och utgör idag ett stöd i vår vardag. Pigment Webbyrå är en digital leverantör som erbjuder allt från grafisk profilering, sökmotoroptimeringen och hemsidor till komplexa lösningar för webbshoppar samt integrationer mellan externa system. Pigment är ett växande företag och har vunnit DI Gasell 2019 och 2020. Besök Pigment Webbyrå här.

glesys

För ett event som intresserar 50 000 deltagare är det otroligt viktigt med en stabil hemsida utan driftstörningar. GleSYS sponsrar med det vi kan allra bäst – hosting och IT-infrastruktur.
Vi ser till att Midnattsloppets hemsida alltid är tillgänglig för dig.

GleSYS är en av Nordens ledande leverantörer av hållbar serverhosting och nätverksinfrastruktur. Vi driver tre egna datacenter, i Falkenberg, Stockholm och Oulu i Finland, och erbjuder även våra molntjänster i Amsterdam, London och Oslo.

GleSYS är certifierat enligt ISO 9001, 14001, 27001 – internationellt erkända standarder för kvalitet, hållbarhet och informationssäkerhet.

 

 

 

Runner´s world

Runner’s World är Sveriges – och världens – största löpartidning. I månadstidningen guidas, motiveras och inspireras läsarna av chefredaktör Anders Szalkai och Sveriges främsta experter på löpning. I RW:s sociala kanaler och på runnersworld.se pågår det löpningsrelaterade nyhetsflödet konstant, dygnet runt.

Runner’s World och Springtime har getts ut i Sverige utan avbrott i snart 40 år – och har varit en partner till Midnattsloppet ända sedan 1985.

Huvudpartner