Skip to content

Vill du bli en partner till Midnattsloppet?

Kontakta oss så berättar vi mer om de möjlighet som finns att medverka i Nordens roligaste löplopp. Skicka ett mail till foretag@midnattsloppet.com

Image shoes
Stadium Huvudpartner Midnattsloppet

Stadium

Stadium är stolt partner till Midnattsloppet sedan 2007. Vi har genom åren gemensamt arbetat för att öka deltagarantalet i Midnattsloppet och  försökt peppa människor till att leva ett aktivt iv.

Under loppveckorna besöker alla deltagare en Stadiumbutik för att hämta ut sitt startkit med tröja och tidschip. Väl ute på Midnattsloppsbanan är Stadium på plats och skruvar upp feststämningen och peppar löparna genom sin Stadium Power Zone.

Midnattsloppet-Partner-Stadium-Sports-camp-stor

Om Stadium

Stadium är Sveriges största sport- och sportmodekedja. Med koncepten Stadium och Stadium Outlet har företaget cirka 190 butiker totalt i Sverige, Finland och Norge. I koncernen ingår dessutom Stadium Sports Camp (svb) som sedan starten 1995 har aktiverat över 100 000 barn och ungdomar och skänkt över 65 mkr till föreningslivet.
Koncernen har närmare 3500 anställda och ägs av familjen Eklöf. Omsättningen var ca 7 miljarder SEK ex moms under det brutna verksamhetsåret 20/21. Med en vision om att aktivera världen vill stadium inspirera till ett aktivt liv för alla.

Midnattsloppet är glada att ha Vitamin Well med som partner

Vitamin Well

För Vitamin Well har träning, hälsa och i synnerhet löpning varit en viktig del av företagets DNA sedan starten 2008. Därför är det oerhört glädjande att vi återigen är en del av Midnattsloppet. Vitamin Well vill bidra till att deltagarna i loppen får en fantastisk upplevelse och kommer dessutom bjuda på vitamin- och mineralberikade drycker med tydlig funktionalitet i målgång.

Midnattsloppet partner craft

Craft

Craft är en produkt av svett och slit, av snö och regn, av förluster och segrar och av euforin som upplevs när gränser förflyttas. I fyra årtionden har vi levererat optimal prestation genom funktionella idrottskläder och på senare år även löparskor.  Nästan lika länge har vi varit en del av den professionella idrottsvärlden. Vår kunskap om hur ett tränings- och tävlingsplagg ska designas för att erbjuda optimal funktion kommer till stor del från ett långt och givande samarbete med elitidrottare över hela världen.

Craft Sportswear-  For world champions and everyday heros

Glada Midnattsloppet partner Nytida streching mot en bänk

Nytida

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik.

Vi erbjuder boenden, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter i Sverige. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv.

Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.

Nytida ingår i Ambea som är ett av Nordens ledande omsorgsföretag.

 

Midnattsloppet Partner Glesys

GleSYS

För ett event som intresserar 50 000 deltagare är det otroligt viktigt med en stabil hemsida utan driftstörningar. GleSYS sponsrar med det vi kan allra bäst – hosting och IT-infrastruktur.
Vi ser till att Midnattsloppets hemsida alltid är tillgänglig för dig.

GleSYS är en av Nordens ledande leverantörer av hållbar serverhosting och nätverksinfrastruktur. Vi driver tre egna datacenter, i Falkenberg, Stockholm och Oulu i Finland, och erbjuder även våra molntjänster i Amsterdam, London och Oslo.

GleSYS är certifierat enligt ISO 9001, 14001, 27001 – internationellt erkända standarder för kvalitet, hållbarhet och informationssäkerhet.

Midnattsloppet-partners-runnersworld-2022

Runner´s world

Runner’s World är Sveriges – och världens – största löpartidning. I månadstidningen guidas, motiveras och inspireras läsarna av chefredaktör Anders Szalkai och Sveriges främsta experter på löpning. I RW:s sociala kanaler och på runnersworld.se pågår det löpningsrelaterade nyhetsflödet konstant, dygnet runt.

Runner’s World och Springtime har getts ut i Sverige utan avbrott i snart 40 år – och har varit en partner till Midnattsloppet ända sedan 1985.

Midnattsloppet-MTRX-Partner-tåg-lokförare

MTRX

MTRX är tågbolaget som sedan 2015 erbjuder den bästa tågupplevelsen mellan Stockholm och Göteborg. De ger dig ett tryggt, smart och personligt resande genom resor med högst punktlighet, bra priser och en överlägsen serviceupplevelse.

Se hit alla västkustbor! MTRX erbjuder nu ett löpartåg direkt från Göteborg till det 40:e Midnattsloppet i Stockholm! Ladda upp på bästa sätt och res snabbt och smidigt med oss dagen innan loppet. Löpartåget lämnar Göteborg lördagen den 19  augusti 10:54. Vi kan lova ett snabbtåg fullt med taggade löpare, goodiebags och inspiration. Kort sagt, du kommer fram till Stockholm utvilad, extra peppad och redo för årets roligaste löparfest!

Häng på och boka Löpartåget!

Midnattsloppet-Partner-SVEVIA-Målgång-löpare

SVEVIA

Avstängningar som står emot publiktrycket

Svevia har lång erfarenhet av att stänga av och styra om trafiken vid idrottsevenemang. I samband med Midnattsloppet finns Svevia återigen på plats för att se till att viktiga samhällsfunktioner rullar och att löpare och åskådare kan känna sig trygga. Vi har trafikanordningarna som gör evenemanget säkert.

Läs mer på svevia.se/TA

Midnattsloppet-partner-PreZero-Ellastbil

PreZero

PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. Vi samlar in och hanterar restmaterial från våra kunders verksamhet genom återvinning och/eller energiutvinning. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta.

Vi är en del av det internationella miljöföretaget PreZero med huvudsäte i Tyskland och verksamhet i åtta länder. I Sverige finns vi på ca 60 platser, vi har drygt 1 100 medarbetare, fler än 50 återvinnings- och mottagningsanläggningar, och vi sköter avfallshanteringen i ett 40-tal svenska kommuner. Vår verksamhet skapar inte bara värde för de kunder vi levererar återvinningstjänster till, utan även för tillverkningsindustrin och energisektorn genom att vi förädlar avfall till värdefull returråvara för nyproduktion. Tillsammans bidrar vi till den cirkulära ekonomin.

Vår internationella koncern

Efter förvärvet kommer PreZero Intl. totalt sysselsätta cirka 30 000 personer på 430 platser i Tyskland, Polen, Nederländerna, Belgien, Luxemburg, Sverige, Österrike, Italien, Spanien, Portugal och USA.

För mer information – besök oss gärna på vår hemsida eller läs vår återvinningsblogg

Stepler-Midnattsloppet-Partner

Stepler

Stepler är mer än bara en vanlig träningsapp. Det är din perfekta motivationspartner som hjälper dig att uppnå dina träningsmål samtidigt som du blir belönad för varje steg du tar. Oavsett om du går en kort promenad runt kvarteret eller springer en maraton, så kommer varje träningsrunda att räknas om till poäng som du senare kan växla in mot fantastiska erbjudanden, tjänster och produkter från våra partners.

Med Stepler-appen kan du enkelt hålla koll på din dagliga aktivitet, sätta upp mål och utmana dina vänner för att öka motivationen ytterligare. Dessutom uppdateras appen regelbundet med nya, exklusiva belöningar varje vecka, så det finns alltid något nytt att sträva efter.

Midnattsloppet-partner-friskis-och-svettis-2-lopare

Friskis & Svettis

Friskis&Svettis Stockholm kommer att leda uppvärmningen på Midnattsloppet och vi lovar att det kommer bli en fartfylld och rolig start på din löparkväll!

Med 45 års erfarenhet vet vi vad som krävs för att må bra. Att det handlar om mer än träning. Det är summan av rörelse, glädje och gemenskap som gör att vi mår bra. Friskis finns för att ge alla möjlighet till sin egen rörelseglädje. Det är en av grundstenarna till vår verksamhet. Att alla ska kunna röra på sig utifrån sina behov och möjligheter. All rörelse räknas!

Vi arbetar mot tränings- och kroppshets! #nollkroppshets

Hur mår du? Gör vårt test och kolla hur bra du mår utifrån rörelse, glädje och gemenskap.

F&S Stockholm är Sveriges största medlemsägda idrottsförening med 70 000 medlemmar och 16 träningsställen runt om i Stockholm. Vårt mål är att beröra varje stockholmare och få hela Stockholm i rörelse.

Midnattsloppet, Michael Dahlén, Motionslandslaget, Korpen,

Världens största landslag springer Midnattsloppet

Vi har glädjen att berätta att Midnattsloppet och Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet har inlett ett samarbete. Motionslandslaget är ett snabbt växande landslag och hittills har ca 23 000 motionärer och över 300 arbetsplatser gått med. Att vi svenskar rör på oss för lite och sitter stilla för mycket har du säkert både hört och läst om många gånger. Med Motionslandslaget vill vi aktivera och inspirera till rörelse. Till vår hjälp har vi förbundskapten Micael Dahlen.

Som deltagare i Motionslandslaget får du ett nyhetsbrev med motionstips, inspiration och fakta om hälsa och träning. Enkla och roliga tips som du kan använda dig av i din vardag. Gå med du också: www.motionslandslaget.se

Innan Midnattsloppet drar igång i Stockholm den 19 augusti kör vi en landslagssamling med förbundskapten Dahlen på scenen och peppar inför starten. Tack vare samarbetet med Midnattsloppet får du springa i din motionslandslagströja – tillsammans sätter vi Sverige i rörelse.

Midnattsloppet-Partner-Heartbeat-600

Heartbeat

Hjärtscreening och tröskeltester

Heartbeat välkomnar både motionärer och elitaktiva till kliniken i Stockholm.

Fysisk ansträngning kräver ett starkt arbetande hjärta. Genom att screena hjärtat kan man upptäcka eventuella hjärtsjukdomar och hjärtfel. Vi erbjuder hjärtscreening på aktiva personer, oavsett om du är motionär eller elit. Detta för att tidigt upptäcka avvikelser som kan innebära en ökad risk för hjärtproblem i samband med träning/tävling.

Vår screeningverksamhet bygger på rekommendationerna från Riksidrottsförbundet att elitidrottare 16-35 år ska genomgå en hjärtscreening. Vi undersöker även personer som vill börja träna eller vill öka sin träningsmängd. Kanske har du känt av lite symtom från bröstkorgen eller plötslig trötthet i samband med träning. Du som är över 65 år och vill träna hårt bör också göra en koll.

Undersökningen utförs på Capio idrottscentrum på Karlavägen 100 A i Stockholm. Alternativt kommer vi överens om en tid då vi kommer ut till er förening/träningsgrupp och utför testerna där.

Midnattsloppet-Partner-Dextro-Cola-energy-gum

Dextro Energy Gums

Efter årets Midnattslopp kommer du som deltagare få testa Dextro Energy Gums!

UNIK OCH BALANSERAD FORMEL – Energy Gums är små, goda kolhydratkuber som är speciellt utvecklade för idrottsutövares behov. Goda kolhydrater i kombination med koffein eller natrium. Testad av idrottare från Sports Nutritious Science Team.
SNABB & EFFEKTIV – Energy Gums är enkla och lättuggade kolhydrater för träning och racing. Finns i 3 olika smaker med koffein eller natrium. En god och effektiv energikälla.
LÄTT ATT ÄTA – De lättuggade kuberna har en behaglig konsistens och är lätta att både portionera och öppna – perfekta när du är på språng
YTTERLIGARE INFORMATION: Kuberna är veganska och fria från artificiella sötningsmedel och färgämnen
INDIVIDUELLA FÖRPACKNINGAR – 6 kuber ger totalt 45g av snabb energi

Midnattsloppet-Partner-Best-logo-bild-chaffis

Best

Best utför dagligen, med hjälp av innovativa tech-lösningar, tiotusentals snabba och hållbara bud- och distributionsuppdrag samt hem- och boxleveranser i Sverige, Norge och Danmark. Best är logistikbranschens klarast lysande hållbarhetsprofil, framför allt tack vare den fossilfria fordonsflottan och företagets fokus på schyssta villkor och krav på kollektivavtal.

Under Midnattsloppet öppnar Best upp sitt smarta trafikguidningsverktyg för allmänheten, vilket innebär att tusentals Stockholms-bilister kommer få hjälp av Europas mest avancerade ruttoptimeringsteknologi för att hitta de snabbaste färdvägarna under pågående evenemang. Det kommer underlätta för alla att planera sin resa!

Skip to navigationt
Den här webbplatsen använder cookies

När du besöker vår webbplats kan vi lagra eller hämta information i din webbläsare, främst i form av cookies. Denna information kan handla om dig, dina preferenser eller din enhet och används främst för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig. Informationen identifierar dig inte direkt, men den kan ge dig en mer personlig webbupplevelse. Vi respekterar din integritet och du kan välja vilka cookies du vill acceptera. Klicka på de olika kategorirubrikerna för att ta reda på mer och ändra våra standardinställningar. Observera att blockering av cookies kan påverka din upplevelse av webbplatsen och de tjänster vi erbjuder. Om du har besökt vår webbplats tidigare och accepterat användningen av cookies kan du alltid radera dem genom att navigera till sekretessinställningarna i din webbläsare.