Skip to content

Vill du vara med och hjälpa till?

Vill du eller din förening vara funktionär under Midnattsloppet? Midnattsloppet i Stockholm arrangeras av Hammarby IF Friidrott och ytterligare ca 30 föreningar som bidrar med funktionärer. Totalt är det ca 1450 personer som är engagerade under genomförandet av Midnattsloppet.

Hur går du tillväga?

Vill du eller din förening vara med och bidra till folkfesten och samtidigt tjäna pengar till din förening fyll i formuläret här så kontaktar vi dig inom kort.

Enskild individ?

Är du en enskild individ som vill vara med och hjälpa till? Då registrerar du dig som funktionär hos Hammarby Friidrott. Läs mer här.

Förening?

Representerar du en förening/grupp som vill vara med och hjälpa till fyll i enkäten här. Du kommer få svara på frågor som rör hur många ni kan ställa upp med och hur många som är över 18 år.

Ersättning?

Vi ersätter föreningen med 400 kr / funktionärsuppdrag efter genomfört arrangemang. OBS! Vi betalar inte ut någon lön till dig som är med och hjälper till. Ersättningen går till din förening. Din förening fakturerar oss överenskommet belopp.

Skip to navigationt