Skip to content

Vill du bli en partner till Midnattsloppet?

Kontakta oss så berättar vi mer om de möjlighet som finns att medverka i Nordens roligaste löplopp.
Skicka ett mail till: foretag@midnattsloppet.com

Image shoes
Stadium Huvudpartner Midnattsloppet

Stadium

Stadium är stolt partner till Midnattsloppet sedan 2007. Vi har genom åren gemensamt arbetat för att öka deltagarantalet i Midnattsloppet och  försökt peppa människor till att leva ett aktivt iv.

Under loppveckorna besöker alla deltagare en Stadiumbutik för att hämta ut sitt startkit med tröja och tidschip. Väl ute på Midnattsloppsbanan är Stadium på plats och skruvar upp feststämningen och peppar löparna genom sin Stadium Power Zone.

Midnattsloppet-Partner-Stadium-Sports-camp-stor

Om Stadium

Stadium är Sveriges största sport- och sportmodekedja. Med koncepten Stadium och Stadium Outlet har företaget cirka 190 butiker totalt i Sverige, Finland och Norge. I koncernen ingår dessutom Stadium Sports Camp (svb) som sedan starten 1995 har aktiverat över 100 000 barn och ungdomar och skänkt över 65 mkr till föreningslivet.
Koncernen har närmare 3500 anställda och ägs av familjen Eklöf. Omsättningen var ca 7 miljarder SEK ex moms under det brutna verksamhetsåret 20/21. Med en vision om att aktivera världen vill stadium inspirera till ett aktivt liv för alla.

Midnattsloppet är glada att ha Vitamin Well med som partner

Vitamin Well

För Vitamin Well har träning, hälsa och i synnerhet löpning varit en viktig del av företagets DNA sedan starten 2008. Därför är det oerhört glädjande att vi återigen är en del av Midnattsloppet. Vitamin Well vill bidra till att deltagarna i loppen får en fantastisk upplevelse och kommer dessutom bjuda på vitamin- och mineralberikade drycker med tydlig funktionalitet i målgång.

Midnattsloppet partner craft

Craft

Craft är en produkt av svett och slit, av snö och regn, av förluster och segrar och av euforin som upplevs när gränser förflyttas. I fyra årtionden har vi levererat optimal prestation genom funktionella idrottskläder och på senare år även löparskor.  Nästan lika länge har vi varit en del av den professionella idrottsvärlden. Vår kunskap om hur ett tränings- och tävlingsplagg ska designas för att erbjuda optimal funktion kommer till stor del från ett långt och givande samarbete med elitidrottare över hela världen.

Glada Midnattsloppet partner Nytida streching mot en bänk

Nytida

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik.

Vi erbjuder boenden, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter i Sverige. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv.

Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.

 

Midnattsloppet Partner Glesys

GleSYS

För ett event som intresserar 50 000 deltagare är det otroligt viktigt med en stabil hemsida utan driftstörningar. GleSYS sponsrar med det vi kan allra bäst – hosting och IT-infrastruktur.
Vi ser till att Midnattsloppets hemsida alltid är tillgänglig för dig.

GleSYS är en av Nordens ledande leverantörer av hållbar serverhosting och nätverksinfrastruktur och är certifierat enligt ISO 9001, 14001, 27001 – internationellt erkända standarder för kvalitet, hållbarhet och informationssäkerhet.

Midnattsloppet-partners-runnersworld-2022

Runner´s world

Runner’s World är Sveriges – och världens – största löpartidning. I månadstidningen guidas, motiveras och inspireras läsarna av chefredaktör Anders Szalkai och Sveriges främsta experter på löpning. I RW:s sociala kanaler och på runnersworld.se pågår det löpningsrelaterade nyhetsflödet konstant, dygnet runt.

Runner’s World och Springtime har getts ut i Sverige utan avbrott i snart 40 år – och har varit en partner till Midnattsloppet ända sedan 1985.

DSCF0471-MTR-EXPRESS

MTRX

MTRX är tågbolaget med Sveriges nöjdaste tågresenärer som tar dig hållbart mellan Stockholm och Göteborg. De ger dig ett tryggt, smart och personligt resande genom bäst punktlighet, bra priser och en överlägsen serviceupplevelse. De ger dig en trevligare resa helt enkelt!

För dig som behöver ta dig till Midnattsloppet så får du upp till 20% rabatt när du väljer tåget. Genom att ta tåget kommer du fram till Stockholm utvilad, peppad och redo för årets roligaste löparfest!

Midnattsloppet-Partner-SVEVIA-Målgång-löpare

SVEVIA

Avstängningar som står emot publiktrycket

Svevia har lång erfarenhet av att stänga av och styra om trafiken vid idrottsevenemang. I samband med Midnattsloppet finns Svevia återigen på plats för att se till att viktiga samhällsfunktioner rullar och att löpare och åskådare kan känna sig trygga. Vi har trafikanordningarna som gör evenemanget säkert.

Midnattsloppet-partner-PreZero-Ellastbil

PreZero

PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. Vi samlar in och hanterar restmaterial från våra kunders verksamhet genom återvinning och/eller energiutvinning. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta.

Vi är en del av det internationella miljöföretaget PreZero med huvudsäte i Tyskland och verksamhet i åtta länder. I Sverige finns vi på ca 60 platser, vi har drygt 1 100 medarbetare, fler än 50 återvinnings- och mottagningsanläggningar, och vi sköter avfallshanteringen i ett 40-tal svenska kommuner. Vår verksamhet skapar inte bara värde för de kunder vi levererar återvinningstjänster till, utan även för tillverkningsindustrin och energisektorn genom att vi förädlar avfall till värdefull returråvara för nyproduktion. Tillsammans bidrar vi till den cirkulära ekonomin.

Stepler-Midnattsloppet-Partner

Stepler

Stepler är mer än bara en vanlig träningsapp. Det är din perfekta motivationspartner som hjälper dig att uppnå dina träningsmål samtidigt som du blir belönad för varje steg du tar. Oavsett om du går en kort promenad runt kvarteret eller springer en maraton, så kommer varje träningsrunda att räknas om till poäng som du senare kan växla in mot fantastiska erbjudanden, tjänster och produkter från våra partners.

Med Stepler-appen kan du enkelt hålla koll på din dagliga aktivitet, sätta upp mål och utmana dina vänner för att öka motivationen ytterligare. Dessutom uppdateras appen regelbundet med nya, exklusiva belöningar varje vecka, så det finns alltid något nytt att sträva efter.

Midnattsloppet, Michael Dahlén, Motionslandslaget, Korpen,

Världens största landslag springer Midnattsloppet

Vi har glädjen att berätta att Midnattsloppet och Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet har inlett ett samarbete. Motionslandslaget är ett snabbt växande landslag och hittills har ca 23 000 motionärer och över 300 arbetsplatser gått med. Att vi svenskar rör på oss för lite och sitter stilla för mycket har du säkert både hört och läst om många gånger. Med Motionslandslaget vill vi aktivera och inspirera till rörelse. Till vår hjälp har vi förbundskapten Micael Dahlen.

Innan Midnattsloppet drar igång i Stockholm den 19 augusti kör vi en landslagssamling med förbundskapten Dahlen på scenen och peppar inför starten. Tack vare samarbetet med Midnattsloppet får du springa i din motionslandslagströja – tillsammans sätter vi Sverige i rörelse.

Midnattsloppet-Partner-Best-logo-bild-chaffis

Best

Best utför dagligen, med hjälp av innovativa tech-lösningar, tiotusentals snabba och hållbara bud- och distributionsuppdrag samt hem- och boxleveranser i Sverige, Norge och Danmark. Best är logistikbranschens klarast lysande hållbarhetsprofil, framför allt tack vare den fossilfria fordonsflottan och företagets fokus på schyssta villkor och krav på kollektivavtal.

Under Midnattsloppet öppnar Best upp sitt smarta trafikguidningsverktyg för allmänheten, vilket innebär att tusentals Stockholms-bilister kommer få hjälp av Europas mest avancerade ruttoptimeringsteknologi för att hitta de snabbaste färdvägarna under pågående evenemang. Det kommer underlätta för alla att planera sin resa!

Pandy Logo

Pändy

Pändy tror att snacks kan och bör vara en del av en hälsosam livsstil. Dom producerar ”better-for-you” produkter utan att någonsin kompromissa med smaken.

Idag erbjuder Pändy ett brett sortiment av olika produkter från energidryck och proteinbars till linschips och godis. Där deras godis utan tillsatt socker är hero-produkten. Pändys mål är att förgylla dagen för snacksälskare världen över, Monday 2 Sunday!

obos-bostadsutveckling-ab-logo-vector

OBOS

OBOS är en av Norge och Sveriges ledande bostadsutvecklare. Vi är också en medlemsorganisation med över 500 000 medlemmar och en historia som sträcker sig tillbaka till 1929 då OBOS grundades. Oavsett om våra medlemmar föredrar stadsliv eller längtar efter den lantliga idyllen strävar vi efter att erbjuda bostäder som passar livets alla skeden. Vårt sortiment omfattar allt från villor till moderna flerbostadshus, i såväl storstäder som mindre orter.

Vårt mål är att erbjuda 20 procent av bostadsutbudet i våra storstadsregioner genom boköpsmodellen OBOS Deläga, för att möjliggöra för fler att äga sin egen bostad. Vi är en aktiv del av samhället genom sponsring, vårt program ”OBOS ger tillbaka” och fonden OBOS Jubel. Genom att stödja projekt och organisationer som främjar hållbarhet och samhällsengagemang strävar vi efter att göra verklig skillnad i samhället.

Skip to navigationt