Skip to content

Vill du bli en partner till Midnattsloppet?

Kontakta oss så berättar vi mer om de möjlighet som finns att medverka i Nordens roligaste löplopp.
Skicka ett mail till: foretag@midnattsloppet.com

Image shoes
Midnattsloppet är glada att ha Vitamin Well med som partner

Vitamin Well

För Vitamin Well har träning, hälsa och i synnerhet löpning varit en viktig del av företagets DNA sedan starten 2008. Därför är det oerhört glädjande att vi återigen är en del av Midnattsloppet. Vitamin Well vill bidra till att deltagarna i loppen får en fantastisk upplevelse och kommer dessutom bjuda på vitamin- och mineralberikade drycker med tydlig funktionalitet i målgång.

Midnattsloppet partner craft

Craft

Craft är en produkt av svett och slit, av snö och regn, av förluster och segrar och av euforin som upplevs när gränser förflyttas. I fyra årtionden har vi levererat optimal prestation genom funktionella idrottskläder och på senare år även löparskor.  Nästan lika länge har vi varit en del av den professionella idrottsvärlden. Vår kunskap om hur ett tränings- och tävlingsplagg ska designas för att erbjuda optimal funktion kommer till stor del från ett långt och givande samarbete med elitidrottare över hela världen.

Midnattsloppet Partner Glesys

GleSYS

För ett event som intresserar 50 000 deltagare är det otroligt viktigt med en stabil hemsida utan driftstörningar. GleSYS sponsrar med det vi kan allra bäst – hosting och IT-infrastruktur.
Vi ser till att Midnattsloppets hemsida alltid är tillgänglig för dig.

GleSYS är en av Nordens ledande leverantörer av hållbar serverhosting och nätverksinfrastruktur och är certifierat enligt ISO 9001, 14001, 27001 – internationellt erkända standarder för kvalitet, hållbarhet och informationssäkerhet.

Midnattsloppet-partners-runnersworld-2022

Runner´s world

Runner’s World är Sveriges – och världens – största löpartidning. I månadstidningen guidas, motiveras och inspireras läsarna av chefredaktör Anders Szalkai och Sveriges främsta experter på löpning. I RW:s sociala kanaler och på runnersworld.se pågår det löpningsrelaterade nyhetsflödet konstant, dygnet runt.

Runner’s World och Springtime har getts ut i Sverige utan avbrott i snart 40 år – och har varit en partner till Midnattsloppet ända sedan 1985.

Stepler-Midnattsloppet-Partner

Stepler

Stepler är mer än bara en vanlig träningsapp. Det är din perfekta motivationspartner som hjälper dig att uppnå dina träningsmål samtidigt som du blir belönad för varje steg du tar. Oavsett om du går en kort promenad runt kvarteret eller springer en maraton, så kommer varje träningsrunda att räknas om till poäng som du senare kan växla in mot fantastiska erbjudanden, tjänster och produkter från våra partners.

Med Stepler-appen kan du enkelt hålla koll på din dagliga aktivitet, sätta upp mål och utmana dina vänner för att öka motivationen ytterligare. Dessutom uppdateras appen regelbundet med nya, exklusiva belöningar varje vecka, så det finns alltid något nytt att sträva efter.

Midnattsloppet, Michael Dahlén, Motionslandslaget, Korpen,

Världens största landslag springer Midnattsloppet

Vi har glädjen att berätta att Midnattsloppet och Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet har inlett ett samarbete. Motionslandslaget är ett snabbt växande landslag och hittills har ca 23 000 motionärer och över 300 arbetsplatser gått med. Att vi svenskar rör på oss för lite och sitter stilla för mycket har du säkert både hört och läst om många gånger. Med Motionslandslaget vill vi aktivera och inspirera till rörelse. Till vår hjälp har vi förbundskapten Micael Dahlen.

Innan Midnattsloppet drar igång i Stockholm den 19 augusti kör vi en landslagssamling med förbundskapten Dahlen på scenen och peppar inför starten. Tack vare samarbetet med Midnattsloppet får du springa i din motionslandslagströja – tillsammans sätter vi Sverige i rörelse.

obos-bostadsutveckling-ab-logo-vector

OBOS

OBOS är en av Norge och Sveriges ledande bostadsutvecklare. Vi är också en medlemsorganisation med över 500 000 medlemmar och en historia som sträcker sig tillbaka till 1929 då OBOS grundades. Oavsett om våra medlemmar föredrar stadsliv eller längtar efter den lantliga idyllen strävar vi efter att erbjuda bostäder som passar livets alla skeden. Vårt sortiment omfattar allt från villor till moderna flerbostadshus, i såväl storstäder som mindre orter.

Vårt mål är att erbjuda 20 procent av bostadsutbudet i våra storstadsregioner genom boköpsmodellen OBOS Deläga, för att möjliggöra för fler att äga sin egen bostad. Vi är en aktiv del av samhället genom sponsring, vårt program ”OBOS ger tillbaka” och fonden OBOS Jubel. Genom att stödja projekt och organisationer som främjar hållbarhet och samhällsengagemang strävar vi efter att göra verklig skillnad i samhället.

Skip to navigationt