Skip to content
Image shoes

Välj det lopp du vill springa?

Midnattsloppet Malmö 10 km startbild

10 km

Hela Malmö
3 sept 2022
10 000 meter

Spring milen genom centrala Malmö.

Midnattsloppet Malmo 2022 5km starten

5 km

Malmö light
3 sept 2022
5 000 meter

Ett kortare lopp som passar de flesta. Halva sträckan – hela upplevelsen.

Midnattsloppet Malmo Maskerad

Maskerad

folkfesten
3 sept 2022
5 000/10 000 meter

Sveriges knasigaste lopp. För dig som hellre har kul än maxar springet.

Företag

Midnattloppet starten 10 km

Gör en insats för företagshälsan – och få en rolig upplevelse ihop. Avdelningen, hela företaget eller tillsammans med kunderna. 

Bjud in dina kunder och kollegor till en annorlunda kick-off. Att springa Midnattsloppet tillsammans öppnar upp för möjligheter att ses innan, under och efter loppet. Starta en löpgrupp, ha interna tävlingar och gör loppet till ett event med mingel innan eller efter. Välj mellan att springa 5 och 10 km och köp värdekoder på företagssidan. Visste du förresten att motionslopp numera ingår i friskvårdsbidraget?

Image shoes

Använd vår interaktiva karta!

Den interaktiva kartan visar banan och allt runt omkring, som toaletter, företagstält, sjukvård, klädinlämning inför start med mera. Klicka på “Var finns jag” så hjälper kartan dig att hitta rätt.

Om Midnattsloppet Malmö

Tänk dig en varm och ljummen sensommarkväll. Du är på väg till årets roligaste löparkväll. När du närmar dig Stortorget börjar midnattsloppströjorna dyka upp, och de blir fler ju närmare du kommer. När du når fram till starten känns luften snudd på elektrisk av all förväntan. Alla är här med samma mål: Midnattsloppet Malmö 2022

Skip to navigationt