Skip to content

Upplevelser och Minnen

Föreställ dig en ljummen augustikväll. Sensommarluften andas magi. Tusentals laddade löpare. Förväntan. Ett startskott och hela city vibrerar. Vi garanterar att det är en känsla du inte upplever på något annat arrangemang.

UPPLEV MIDNATTSLOPPET

Det som gör Midnattsloppet så unikt är den sena starttiden, aktivitetsplatser och den stämning och atmosfär som deltagare, publik och funktionärer skapar tillsammans. 2024 kommer vi genomföra Midnattsloppen i Stockholm, Malmö och Helsingfors. För dig som inte kan ta dig till någon av dessa städer på aktuella datum finns nu också det Digitala Midnattsloppet – spring där du är!

Midnattsloppet är 10 km eller 5 km löplopp, atmosfär och folkfest. Underhållning längs banan, storstad, samba och asfalt är gemensamt för våra loppstäder.

Midnattsloppet är så mycket mer än bara ett lopp – det är en upplevelse.

VILKA ARRANGERAR

Hammarby IF Friidrott har sedan starten 1982 arrangerat Midnattsloppet på Södermalm i Stockholm och driver sedan 2010 Midnattsloppen genom Midnattsloppet Nordic AB – ett av Hammarby IF Friidrott helägt bolag. Midnattsloppet Nordic AB arrangerar, på uppdrag av Hammarby IF Friidrott, arrangemangen och genomför de olika Midnattsloppen med hjälp av lokala idrottsklubbar på respektive ort.

Midnattsloppet har utvecklats till ett av Nordens största och populäraste lopp med ca 50 000 anmälda deltagare år 2019. Överskottet av intäkterna går till de arrangerande idrottsföreningarna.

Midnattsloppet Stockholm
Arrangeras tillsammans med Hammarby IF Friidrott

Midnattsloppet Malmö
Arrangeras tillsammans med Malmö Allmänna Idrottsförening

Midnight Run Helsinki
Arrangeras tillsammans med Drumsö Idrottskamrater

Skip to navigationt