Skip to content
Image shoes

Årets höjdpunkt med företaget!

Gör en insats för företagshälsan – och få en rolig upplevelse ihop. Avdelningen, hela företaget eller tillsammans med kunderna. Bjud in dina kunder och kollegor till en annorlunda kick-off. Att springa Midnattsloppet tillsammans öppnar upp för möjligheter att ses innan, under och efter loppet. Starta en löpgrupp, ha interna tävlingar och gör loppet till ett event med mingel innan eller efter.

Midnattsloppet Stockholm Företag

Stockholm

Det klassiska loppet som har sprungits sedan 1982. Många springer år efter år, och det är lätt att förstå varför. Känslan, pulsen och stämningen när tiotusentals löpare intar ett Stockholm som vibrerar av jubel och förväntan är magisk. Välj mellan 5 km och 10 km.
Midnattsloppet-företag-malmö

Malmö 

Även i Malmö kan vi erbjuda den härliga stämning som bara ett Midnattslopp kan skapa. Med hejande publik, tända marschaller och en händelserik bana. Välj mellan att springa 5 km eller 10 km. 
Midnattsloppet-digitala-företag-karta-telefon

Digitala Midnattsloppet

Med Digitala Midnattsloppet kan du springa ett äkta Midnattslopp var du vill, när du vill. Spring med kollegorna på kontoren runt om i Sverige eller världen och glöm inte att bjuda in era kunder. Pepp och stämning får du genom lurarna – i den dos du vill ha.
Midnattsloppet-företag-helsingfors

Midnight Run – Helsingfors

Midnattsloppet är inte bara Sveriges roligaste lopp, sedan 2010 är det även Finlands. Med samma upplägg som i Sverige, men kryddat med finsk sisu, är det här ett lopp du inte vill missa. Upplev Helsingfors magiska byggnader från gatan i en folkfest utan dess like. Terve!
Skip to navigationt