Skip to content
Image shoes

Var vill ni springa Midnattsloppet?

Gör en insats för företagshälsan – och få en rolig upplevelse ihop. Avdelningen, hela företaget eller tillsammans med kunderna. Bjud in dina kunder och kollegor till en annorlunda kick-off. Att springa Midnattsloppet tillsammans öppnar upp för möjligheter att ses innan, under och efter loppet. Starta en löpgrupp, ha interna tävlingar och gör loppet till ett event med mingel innan eller efter. Välj mellan att springa 5 och 10 km och köp värdekoder på företagssidan. Visste du förresten att motionslopp numera ingår i friskvårdsbidraget?

Midnattsloppet Stockholm Företag

Stockholm – 0riginalet runt Södermalm.

Den klassiska milen som har sprungits sedan 1982. Många springer år efter år, och det är lätt att förstå varför. Känslan, pulsen och stämningen när tiotusentals löpare intar ett Stockholm som vibrerar av jubel och förväntan är magisk.
Midnattsloppet-företag-malmö

Malmö – Sveriges sydligaste Midnattslopp.

Och kanske det hetaste. 10 000 meter svett och asfalt i hjärtat av Malmö. Tusentals löpare fyller staden och ännu fler deltar som åskådare. Luften vibrerar, stämningen är på topp. Närmare en karneval än så här kommer man inte i Sverige.
Midnattsloppet-digitala-företag-karta-telefon

Digitala Midnattsloppet

Med Digitala Midnattsloppet kan du springa ett äkta Midnattslopp var du vill, när du vill och hur många gånger du vill (nästan). Spring med kollegorna på kontoren runt om i Sverigen eller världen och glöm inte att bjuda in era kunder. Pepp och stämning får du genom lurarna – i den dos du vill ha.
Midnattsloppet-företag-helsingfors

Midnight Run – Helsinki

Midnattsloppet är inte bara Sveriges roligaste lopp, sedan 2010 är det även Finlands. Med samma upplägg som i Sverige, men kryddat med finsk sisu, är det här ett lopp du inte vill missa. Upplev Helsingfors magiska byggnader från gatan i en folkfest utan dess like. Terve!
Skip to navigationt