Skip to content
Image shoes

Var vill du springa Midnattsloppet?

Midnattsloppet Stockholm 2022 webb stor

Stockholm

Originalet runt Södermalm, den klassiska milen som har sprungits sedan 1982. Många springer år efter år, och det är lätt att förstå varför. Känslan, pulsen och stämningen när tiotusentals löpare intar ett Stockholm som vibrerar av jubel och förväntan är magisk.

Midnattsloppet Malmö 2022 webb stor

Malmö

Sveriges sydligaste Midnattslopp – och kanske det hetaste. 10 000 meter svett och asfalt i hjärtat av Malmö. Tusentals löpare fyller staden och ännu fler deltar som åskådare. Luften vibrerar, stämningen är på topp. Närmare en karneval än så här kommer man inte i Sverige.

Midnight Run Helsinki 2022 stor

Helsingfors

Midnattsloppet är inte bara Sveriges roligaste lopp, sedan 2010 är det även Finlands. Med samma upplägg som i Sverige, men kryddat med finsk sisu, är det här ett lopp du inte vill missa. Upplev Helsingfors magiska byggnader från gatan i en folkfest utan dess like. Terve!

Digitala Midnattsloppet 2022 webb stor

Digitala

Med Digitala Midnattsloppet kan du springa ett äkta Midnattslopp var du vill, när du vill och hur många gånger du vill (nästan). Spring med vännerna, spring med familjen eller spring själv och njut av stillheten. Pepp och stämning får du genom lurarna – i den dos du vill ha.

 

Skip to navigationt