Skip to content
Image shoes

Spring Midnattsloppet digitalt med företaget

Låt Digitala Midnattsloppet bli ert gemensamma mål där ni kan sporra varandra till aktivitet och fortsatt träning. Utmana både medarbetare, partners och kunder på 5 km eller 10 km löpning. Skapa era egna företagsteam och spring Digitala Midnattsloppet tillsammans i små grupper. Tio team kan till exempel göra tio starter från samma startlinje eller designa tio helt unika banor. Oavsett, är det ett tillfälle att få med hela företaget: kollegor och kunder i hela landet … eller varför inte hela världen?

Midnattsloppet-digitala-startbild-10km-5km-Lilla Midnattsloppet-Digitalt lopp

Stämning och resultat i en app!

Appen är det Digitala Midnattsloppets nav. Ladda hem den från Appstore eller Google Play så får ni tillgång till löparfesten. Appen kommer att finnas tillgänglig ca 10 dagar innan loppet startar
.
Starttid: Ni väljer själv när ni vill springa mellan 31 augusti och 8 september.
Distans: 5 km eller 10 km
Digitala Midnattsloppet 2022 värdebevis telefon anmälan

Köp värdekoder

Genom våra värdekoder kan du köpa många startplatser på en och samma gång. Värdekoden beställer du enkelt via vår värdekod-shop här på hemsidan. När betalningen är klar mailas en bekräftelse med dina koder, som du sedan kan dela ut till respektive deltagare. Därefter går varje deltagare själv in och anmäler sig till loppet med hjälp av sin värdekod.

 

Midnattsloppet Glad löpare

Tröja, App och diplom

  • 2024 års tröja från Craft!
  • Digitalt diplom
  • Tröja hemskickad till din brevlåda.
  • Startplats i ett Digitalt Midnattslopp
  • Midnattsloppet App
  • Stämningsfull löparfest i lurarna före, under, efter loppet
  • Tidtagning och resultat
Midnattsloppet peppade löpare

Gör som Svenska Spel, TePe och Stadium!

De bjöd in medarbetarna att springa Midnattsloppet. Digitala Midnattsloppet gjorde det möjligt att skapa det företagsevenemang många längtat efter och behöver. Köpte värdekoder och delade ut bland de anställda, sen var det bara att börja planera en härlig start på hösten tillsammans. Det var enkelt att starta ett eget Digitalt Midnattslopp!
Midnattsloppet TePe företag som springer Midnattsloppet

TePe, företaget som sprang – världen över!

”Vi på TePe har sprungit Midnattsloppet tillsammans sedan starten i Malmö för nio år sedan och 2020/21 fick vi möjlighet att bjuda in våra internationella dotterbolag att delta digitalt.  ”Hälsa är en jätteviktig fråga för oss, och att vi dessutom kan delta tillsammans är väldigt uppskattat. Vi planerar för gemensamma ”TePe-lopp” på respektive ort och laddar med inspiration och träningstips fram till dess” berättar Ronnie Sik som organiserar TePes deltagande.
Digitala Midnattsloppet Gruppbild Webb 2

Svenska spels medarbetare jublar – ”äntligen kan vi springa Midnattsloppet i visby”

”Svenska Spel i Solna har äntligen fått med sig medarbetarna i Visby på Midnattsloppet.”När jag skickade koder till mina kollegor i Visby fick jag svaret: Äntligen kan vi springa Midnattsloppet i Visby, utan att resa!” För Svenska Spel är Midnattsloppet en populär gemensam aktivitet i bolaget. De har sprungit i Stockholm i många år och i år är hälften helt nya löpare. Nu har det lossnat i Visby också, förra året var de 4 i år springer 34…”, skrattar Hasse Persson, ansvarig för Svenska Spels Löparklubb i Solna

Exempel på vanliga frågor

Du hittar fler frågor och svar under FAQ'n i menyn

Ja, du kan anmäla och betala för flera deltagare samtidigt.


Så gör du:

När du har fyllt i alla dina uppgifter och ska bekräfta din bokning så klickar du på ”Lägg till en ny anmälan”. Därefter fyller du i uppgifterna för den du vill anmäla innan du bekräftar och betalar alla anmälningar på en gång.

Personerna du anmäler behöver inte delta i samma lopp. Det går med andra ord bra att blanda: Midnattsloppet, Lilla Midnattsloppet, MiniMil och Glada Midnattsloppet vid samma anmälningstillfälle.

Observera: När du anmäler flera personer samtidigt så skickas endast bekräftelsemailet till den första personen i anmälan. Samtliga personer du anmält kommer dock få ett eget startbevis till sin mejl ca 10 dagar före loppet.

Sista anmälningsdagen är dagen då arrangemanget genomförs under förutsättning att det finns startplatser kvar.

Vill du samarbeta med Midnattsloppet och på så sätt vara med och skapa Sveriges roligaste löplopp? 

Möjligheterna för partners till Midnattsloppet är många. Kontakta oss gärna så pratar vi vidare om en lösning som är lika positiv för ert företag som för våra löpare. Mejla till: foretag@midnattsloppet.com

Du kan köpa värdekoder i värdekodsshopen. Du hittar dessa här: Stockholm, Malmö, Helsinki, Digitala.
Välj lopp och sedan “köp värdekod” i menyn. 

När ditt köp är betalt och klart så skickas värdekoden till din e-post tillsammans med anmälningsbekräftelsen och en länk till en nedladdningsbar PDF med värdekoden på. Du kan sedan skriva ut värdekoden och ge den som present alternativt behålla den själv.

Notera att ett köp av värdekod inte automatiskt innebär en anmälan till loppet. Först då mottagaren anmält sig till loppet med hjälp av värdekoden så är anmälan till loppet registrerad. Desto tidigare anmälan görs desto fler alternativ finns det att välja på vad gäller startgrupper samt utdelningsbutiker för startkitet.

Startbeviset för Midnattsloppet skickas ut cirka 8-10 dagar innan loppdagen till den e-post du angav vid anmälan.

Ibland kan startbeviset hamna i skräpkorgen. Kolla gärna där innan du hör av dig till kundtjänst.

Företagsanmälningar görs med hjälp av värdekoder som beställs i vår webbshop.

Större företag?
Är du intresserad av att köpa fler än 25 koder. Hör av dig till foretag@midnattsloppet.com så kan vi generera EN kod som gäller för x antal användningar. Vi kan dessutom erbjuda faktura i efterhand. Då underlättar vi din interna hantering avsevärt.

Företagstält
Med ett eget företagstält kan hela företaget, avdelningen och kunderna samlas både före och efter loppet. När du bokar ett tält ingår: företagsbanderoll, egen toalett, bänkset, fruktkorg, snacks och dryck. Det är även möjligt att boka mat och/eller duschbiljetter som tilläggsprodukter till företagstältet.

Här hittar du företagssidan

Skip to navigationt