Skip to content
Image shoes

Spring Midnattsloppet med företaget

Samla hela avdelningen, företaget eller kunderna. Upplev stämningen, atmosfären och gemenskapen. Välj mellan 10 km eller 5 km. Anmäl fler löpare samtidigt med våra värdekoder, mingla i eget företagstält eller boka ett vip-paket. Vi har flera olika paket för en lyckad kick off. Läs mer nedan eller gå direkt till företagsanmälan.

Midnattsloppet Stockholm Starten 2

Köp värdekoder

Genom våra värdekoder (vouchers) kan du köpa flera startplatser på en och samma gång. Värdekoden beställer du enkelt via vår värdekod-shop här på hemsidan. När betalningen är klar mailas en bekräftelse med dina koder, som du sedan kan dela ut till respektive deltagare. Därefter går varje deltagare själv in och anmäler sig till loppet med hjälp av sin värdekod.
Midnattsloppet-företag-ericsson

Företagstält på Runners Corner

Med ett eget företagstält kan hela företaget, avdelningen och kunderna samlas både före och efter loppet. Söker ditt företag en unik upplevelse inför höstens kick-off blir detta en rolig aktivitet som det garanterat kommer att snackas om hela året.
När du bokar ett tält ingår: företagsbanderoll, egen toalett, bänkset, fruktkorg, snacks och dryck. Det är även möjligt att boka mat och/eller duschbiljetter som tilläggsprodukter till företagstältet.*
*Under våren 2022 öppnar vi beställningen för mat i form av mackor, wraps eller sallader. Duschbiljetter säljs endast i Stockholm.
För frågor om våra tält kontakta oss på foretag@midnattsloppet.com.

 

Midnattsloppet löparglädje 10 km

VIP-paket

Vill du ha det bästa av Midnattsloppet och inte fyller ett helt företagstält då kan vi tipsa om vårt VIP-paket som finns i Stockholm
VIP-paketet innehåller: entré till VIP-tält (med tillgång till klädförvaring, toalett, dryck och förtäring), startplats i VIPs egna startfålla. Välj mellan 10 km eller 5 km.
Midnattsloppet Göteborg Starten

För det stora företaget!

Är du intresserad av att köpa fler än 25 koder. Hör av dig till foretag@midnattsloppet.com så kan vi generera EN kod som gäller för x antal användningar. Vi kan dessutom erbjuda faktura i efterhand. Då underlättar vi din interna hantering avsevärt.
Midnattsloppet Göteborg 2008

Motionslopp godkänt för friskvårdsbidrag

Startavgifter i motionslopp ingår nu i det friskvårdsbidrag som arbetsgivare kan ge skattefritt till sina anställda. Läs mer här.
Midnattsloppet TePe företag som springer Midnattsloppet

Våra peppande företag

Gör som Svenska Spel, TePe och Stadium: bjud in medarbetarna att springa Midnattsloppet. Digitala Midnattsloppet gör det möjligt att skapa det företagsevenemang många längtar efter och behöver.
Det är enkelt att starta ett eget Midnattslopp! Köp värdekoder och dela ut till alla som vill vara med. Spring en gemensam bana på en adress eller skapa unika banor på flera ställen!
Midnattsloppet-digitala-banner-collage-telefon

Spring med kollegor och kunder i hela landet – eller i hela världen?

Låt Digitala Midnattsloppet bli ert gemensamma mål där ni kan sporra varandra till aktivitet och fortsatt träning. Utmana både medarbetare, partners och kunder på 5 eller 10 km löpning.
Skapa era egna företagsteam och spring Digitala Midnattsloppet tillsammans i små grupper. Detta är ett tillfälle att få med hela företaget: kollegor och kunder i hela landet … eller varför inte hela världen?

Startavgift

Se vad det kostar att springa Midnattsloppet 5 och 10 km här nedan:

DistansT.om. 31 januariT.om. 31 majT.om. 31 juliT.om. 13 aug/Digitala 28 aug
10 km425 kr475 kr525 kr575 kr
5 km375 kr425 kr475 kr525 kr
Digitala 5&10 km295 kr325 kr325 kr325 kr
Image shoes

Stockholm 5 och 10 km interaktiv karta

Exempel på vanliga frågor för företagsanmälan

Du hittar fler frågor och svar under FAQ'n i menyn

Sista anmälningsdagen är dagen då arrangemanget genomförs under förutsättning att det finns startplatser kvar.

Ja, du kan anmäla flera deltagare samtidigt.

Så här gör du:
När du vid anmälan har fyllt i alla dina uppgifter och ska bekräfta din bokning så klickar du på ”Lägg till en ny anmälan”. Därefter fyller du i uppgifterna för den du vill anmäla innan du bekräftar och betalar alla anmälningar på en gång.

Personerna du anmäler behöver inte delta i samma lopp. Det går med andra ord bra att blanda: Midnattsloppet, Lilla Midnattsloppet, MiniMilen och Glada Midnattsloppet vid samma anmälningstillfälle.

ANMÄL DIG HÄR

Observera: När du anmäler flera personer samtidigt så skickas endast bekräftelsemailet till den första personen i anmälan. Samtliga personer du anmält kommer dock få ett eget startbevis till sin mejl precis som vanligt.

Vill du samarbeta med Midnattsloppet och på så sätt vara med och skapa Sveriges roligaste löplopp? 

Möjligheterna för partners till Midnattsloppet är många. Kontakta oss gärna så pratar vi vidare om en lösning som är lika positiv för ert företag som för våra löpare. Mejla till: foretag@midnattsloppet.com

Du kan köpa värdekoder via vår värdekodsshopar. Du finner dem här: Stockholm, Malmö, Helsinki, Digitala
Välj lopp och sedan “köp värdekod” i menyn. 

När ditt köp är betalt och klart så skickas värdekoden till din e-post tillsammans med anmälningsbekräftelsen och en länk till en nedladdningsbar PDF med värdekoden på. Du kan sedan skriva ut värdekoden och ge den som present alternativ behålla den själv.

Du kan även köpa fysiska värdekoder i alla Stadium butiker. Värdekoderna säljs vid kassan.

Notera att köp av värdekod inte i sig innebär en anmälan till loppet. Först då mottagaren anmält sig med hjälp av värdekoden är anmälan till loppet registrerad. Desto tidigare anmälan görs desto fler alternativ finns det att välja på vad gäller startgrupper samt uthämtnings butik för startkitet.

Ja, du kan överlåta din startplats till någon annan. Detta kan göra fram till dagen före loppet.
Observera att du efter den 10/6 inte kan ändra tröjstorlek.

Överlåtelse av startplats kostar 100 kr och betalas med Swish till Midnattsloppet.

Kontakta: info@midnattsloppet.com om du vill överlåta din startplats.

Företagsanmälningar görs med hjälp av värdekoder som beställs i vår webbshop.

Större företag?
Är du intresserad av att köpa fler än 25 koder. Hör av dig till foretag@midnattsloppet.com så kan vi generera EN kod som gäller för x antal användningar. Vi kan dessutom erbjuda faktura i efterhand. Då underlättar vi din interna hantering avsevärt.

Företagstält
Med ett eget företagstält kan hela företaget, avdelningen och kunderna samlas både före och efter loppet. När du bokar ett tält ingår: företagsbanderoll, egen toalett, bänkset, fruktkorg, snacks och dryck. Det är även möjligt att boka mat och/eller duschbiljetter som tilläggsprodukter till företagstältet.

Här hittar du företagssidan

Med ett eget företagstält kan såväl hela företaget som kunderna samlas både före och efter loppet. Söker ditt företag en unik upplevelse inför höstens kick-off blir detta en rolig aktivitet som det garanterat kommer att snackas om hela året. 

När du bokar ett tält ingår:
Företagsbanderoll, egen toalett, bänkset, fruktkorg, snacks och dryck. Det är även möjligt att boka mat och/eller duschbiljetter som tilläggsprodukter till företagstältet.*

*Under våren 2022 öppnar vi beställningen för mat i form av mackor, wraps och sallader. Duschbiljetter säljs endast i Stockholm. För frågor om våra tält kontakta oss på: foretag@midnattsloppet.com.

Till företagssidan
Köp företagstält här

Vill du ha det bästa av Midnattsloppet och inte fyller ett helt företagstält? Då kan vi tipsa om vårt VIP-paket! Paketet innehåller: Entré till VIP-tältet (med tillgång till: klädförvaring, toalett, dryck och förtäring) + startplats i VIPs egna startfålla. Välj mellan klasserna 10 och 5 km.

För frågor om VIP-paket kontakta oss på foretag@midnattsloppet.com.

Till företagssidan
Köp VIP-paketet här

Skip to navigationt