Skip to content
Image shoes

Spring Midnattsloppet med företaget

Samla hela avdelningen, företaget eller kunderna. Upplev stämningen, atmosfären och gemenskapen. Välj mellan 10 km eller 5 km. Anmäl fler löpare samtidigt med våra värdekoder, mingla i eget företagstält eller boka ett vip-paket. Vi har flera olika paket för en lyckad kick off. Läs mer nedan eller gå direkt till företagsanmälan.

Midnattsloppet Stockholm Starten 2

Köp värdekoder

Genom våra värdekoder (vouchers) kan du köpa flera startplatser på en och samma gång. Värdekoden beställer du enkelt via vår värdekod-shop här på hemsidan. När betalningen är klar mailas en bekräftelse med dina koder, som du sedan kan dela ut till respektive deltagare. Därefter går varje deltagare själv in och anmäler sig till loppet med hjälp av sin värdekod.
Midnattsloppet-företag-ericsson

Företagstält på Runners Corner

Med ett eget företagstält kan hela företaget, avdelningen och kunderna samlas både före och efter loppet. Söker ditt företag en unik upplevelse inför höstens kick-off blir detta en rolig aktivitet som det garanterat kommer att snackas om hela året.
När du bokar ett tält ingår: företagsbanderoll, egen toalett, bänkset, fruktkorg, snacks och dryck. Det är även möjligt att boka mat och/eller duschbiljetter som tilläggsprodukter till företagstältet.*
*Under våren 2022 öppnar vi beställningen för mat i form av mackor, wraps eller sallader. Duschbiljetter säljs endast i Stockholm.
För frågor om våra tält kontakta oss på foretag@midnattsloppet.com.

 

Midnattsloppet löparglädje 10 km

VIP-paket

Vill du ha det bästa av Midnattsloppet och inte fyller ett helt företagstält då kan vi tipsa om vårt VIP-paket som finns i Stockholm

VIP-paketet innehåller: entré till VIP-tält (med tillgång till klädförvaring, toalett, dryck och förtäring), startplats i VIPs egna startfålla. Välj mellan 10 km eller 5 km.

P.s. Om du inte vill starta i VIPs egen startfålla är du med hjälp av VIP-bandet fri att starta i vilken startgrupp som du vill (med undantag för startgrupp 1 – där krävs seeding).
Midnattsloppet Göteborg Starten

För det stora företaget!

Är du intresserad av att köpa fler än 25 koder. Hör av dig till foretag@midnattsloppet.com så kan vi generera EN kod som gäller för x antal användningar. Vi kan dessutom erbjuda faktura i efterhand. Då underlättar vi din interna hantering avsevärt.
Midnattsloppet Göteborg 2008

Motionslopp godkänt för friskvårdsbidrag

Startavgifter i motionslopp ingår nu i det friskvårdsbidrag som arbetsgivare kan ge skattefritt till sina anställda. Läs mer här.
Midnattsloppet TePe företag som springer Midnattsloppet

Våra peppande företag

Gör som Svenska Spel, TePe och Stadium: bjud in medarbetarna att springa Midnattsloppet. Digitala Midnattsloppet gör det möjligt att skapa det företagsevenemang många längtar efter och behöver.
Det är enkelt att starta ett eget Midnattslopp! Köp värdekoder och dela ut till alla som vill vara med. Spring en gemensam bana på en adress eller skapa unika banor på flera ställen!
Midnattsloppet-digitala-banner-collage-telefon

Spring med kollegor och kunder i hela landet – eller i hela världen?

Låt Digitala Midnattsloppet bli ert gemensamma mål där ni kan sporra varandra till aktivitet och fortsatt träning. Utmana både medarbetare, partners och kunder på 5 eller 10 km löpning.
Skapa era egna företagsteam och spring Digitala Midnattsloppet tillsammans i små grupper. Detta är ett tillfälle att få med hela företaget: kollegor och kunder i hela landet … eller varför inte hela världen?

Startavgift

Se vad det kostar att springa Midnattsloppet 5 och 10 km här nedan:

DistansT.om. 28 februariT.om. 31 majT.om. 31 juliT.om. 13 aug/Digitala 28 aug
10 km425 kr475 kr525 kr575 kr
5 km375 kr425 kr475 kr525 kr
Digitala 5&10 km295 kr325 kr325 kr325 kr
Image shoes

Stockholm 5 och 10 km interaktiv karta

Exempel på vanliga frågor för företagsanmälan

Du hittar fler frågor och svar under FAQ'n i menyn

Skip to navigationt