Skip to content
Image shoes

Spring Midnattsloppet med företaget

Samla hela avdelningen, företaget eller kunderna. Upplev stämningen, atmosfären och gemenskapen. Välj mellan 10 km eller 5 km. Anmäl fler löpare samtidigt med våra värdekoder, mingla i eget företagstält eller boka ett vip-paket. Vi har flera olika paket för en lyckad kick off. Läs mer nedan eller gå direkt till företagsanmälan.

ML2024_webb_vardebrvis_STH_5&10K

Köp värdekoder

Genom våra värdekoder (vouchers) kan du köpa flera startplatser på en och samma gång. Värdekoden beställer du enkelt via vår värdekod-shop här på hemsidan. När betalningen är klar mailas en bekräftelse med dina koder, som du sedan kan dela ut till respektive deltagare. Därefter går varje deltagare själv in och anmäler sig till loppet med hjälp av sin värdekod.
.

Observera att sista dagen att nyttja din värdekod är den 7:e augusti 2024.

Företagstävling bild

Företagstävling

Fyll i det företag du skall representera i det nya fältet vid anmälan så är du automatiskt med i Företagstävlingen. I år har vi 2 klasser:

1. Största laget! Det gäller helt enkelt att bli flest.
2. Snabbaste laget! De 5 snabbaste i företaget skapar automatiskt Lag 1, efterföljande 5 blir Lag 2, osv.

Vad vinner man? Utöver oändlig ära och berömmelse får du också möjligheten att synas i något av våra nyhetsbrev under hösten 2024.

Skärmavbild 2023-10-25 kl. 12.07.50

PDF-filer

Här hittar du en lista över nedladdningsbara PDF-filer som du kan ladda ner, skriva ut eller skicka via mejl. Skapa peppen och spring Midnattsloppet med just ditt företag!

Länkar: 
Företagstält
Startplatser
VIP-paketet

 

Midnattsloppet-företag-ericsson

Företagstält på Runners Corner

Med ett eget företagstält kan hela företaget, avdelningen och kunderna samlas både före och efter loppet. Söker ditt företag en unik upplevelse inför höstens kick-off blir detta en rolig aktivitet som det garanterat kommer att snackas om hela året.
När du bokar ett tält ingår: företagsbanderoll, egen toalett, bänkset, fruktkorg, snacks och dryck. Det går också att köpa till extra duschbiljetter.
För frågor om våra tält kontakta oss på foretag@midnattsloppet.com.

 

Midnattsloppet-Malmo-2023-Foto-Viktor Winterglod-mål-motljus (9)

VIP-paket

Vill du ha det bästa av Midnattsloppet och inte fyller ett helt företagstält då kan vi tipsa om vårt VIP-paket som finns i Stockholm

VIP-paketet innehåller: entré till VIP-tält (med tillgång till klädförvaring, toalett, dryck och förtäring), startplats i VIPs egna startfålla. Välj mellan 10 km eller 5 km.

P.s. Om du inte vill starta i VIPs egen startfålla är du med hjälp av VIP-bandet fri att starta i vilken startgrupp som du vill (med undantag för startgrupp 1 – där krävs seeding).
Midnattsloppet-Malmo-2023-Foto-Viktor Winterglod-grupper-lag (2)

För det stora företaget!

Är du intresserad av att köpa fler än 25 koder. Hör av dig till foretag@midnattsloppet.com så kan vi generera EN kod som gäller för x antal användningar. Vi kan dessutom erbjuda faktura i efterhand. Då underlättar vi din interna hantering avsevärt.
Midnattsloppet-digitala-banner-collage-telefon

Spring med kollegor och kunder i hela landet – eller i hela världen?

Låt Digitala Midnattsloppet bli ert gemensamma mål där ni kan sporra varandra till aktivitet och fortsatt träning. Utmana både medarbetare, partners och kunder på 5 eller 10 km löpning.
Skapa era egna företagsteam och spring Digitala Midnattsloppet tillsammans i små grupper. Detta är ett tillfälle att få med hela företaget: kollegor och kunder i hela landet … eller varför inte hela världen?
Image shoes

Karta över banan

Exempel på vanliga frågor

Du hittar fler frågor och svar under FAQ'n i menyn

Om du valt någon av våra bemannade butiker (Stockholm: Ringen, Farsta, Drottninggatan) (Malmö: Södergatan) går det bra att byta startgrupp INNAN du hämtat ut ditt startkit i butiken.

Mejla i så fall: kundservice@midnattsloppet.com så hjälper vi dig.

Om du valt en butik som INTE är bemannad av oss gäller följande:

  1. Hämta ut ditt startkit i vald Stadiumbutik.
  2. Ta med dig startkitet till någon av våra bemannade butiker (se ovan)
  3. Be om att få byta startgrupp.
  4. Om det finns platser kvar blir du tilldelad ett nytt startgruppsband och bytet är genomfört.

Du kan köpa värdekoder via vår värdekodsshopar. Du finner dem här: Stockholm, Malmö, Helsinki, Digitala
Välj lopp och sedan “köp värdekod” i menyn. 

När ditt köp är betalt och klart så skickas värdekoden till din e-post tillsammans med anmälningsbekräftelsen och en länk till en nedladdningsbar PDF med värdekoden på. Du kan sedan skriva ut värdekoden och ge den som present alternativ behålla den själv.

Notera att köp av värdekod inte i sig innebär en anmälan till loppet. Först då mottagaren anmält sig med hjälp av värdekoden är anmälan till loppet registrerad. Desto tidigare anmälan görs desto fler alternativ finns det att välja på vad gäller startgrupper samt uthämtnings butik för startkitet.

Vill du samarbeta med Midnattsloppet och på så sätt vara med och skapa Sveriges roligaste löplopp? 

Möjligheterna för partners till Midnattsloppet är många. Kontakta oss gärna så pratar vi vidare om en lösning som är lika positiv för ert företag som för våra löpare. Mejla till: foretag@midnattsloppet.com

Med ett eget företagstält kan såväl hela företaget som kunderna samlas både före och efter loppet. Söker ditt företag en unik upplevelse inför höstens kick-off blir detta en rolig aktivitet som det garanterat kommer att snackas om hela året. 

När du bokar ett tält ingår:
Företagsbanderoll, egen toalett, bänkset, fruktkorg, snacks och dryck.

*Duschbiljetter säljs endast i Stockholm. För frågor om våra tält kontakta oss på: foretag@midnattsloppet.com.

Till företagssidan
Köp företagstält här

Skip to navigationt