Skip to content
Image shoes

Spring Midnattsloppet med företaget

Samla hela avdelningen, företaget eller kunderna. Upplev stämningen, atmosfären och gemenskapen. Välj mellan 10 km eller 5 km. Anmäl fler löpare samtidigt med våra värdekoder.

Midnattsloppet-Malmo-2023-Foto-Viktor Winterglod-grupper-lag (2)

Köp värdekoder

Genom våra värdekoder (vouchers) kan du köpa flera startplatser på en och samma gång. Värdekoden beställer du enkelt via vår värdekod-shop här på hemsidan. När betalningen är klar mailas en bekräftelse med dina koder, som du sedan kan dela ut till respektive deltagare. Därefter går varje deltagare själv in och anmäler sig till loppet med hjälp av sin värdekod.
 .
Företagstävling bild

Företagstävling

Fyll i det företag du skall representera i det nya fältet vid anmälan så är du automatiskt med i Företagstävlingen. I år har vi 2 klasser:

1. Största laget! Det gäller helt enkelt att bli flest.
2. Snabbaste laget! De 5 snabbaste i företaget skapar automatiskt Lag 1, efterföljande 5 blir Lag 2, osv.

Vad vinner man? Utöver oändlig ära och berömmelse får du också möjligheten att synas i något av våra nyhetsbrev under hösten 2024.

Midnattsloppet-Stockholm-2023-Press-fotograf-Karolina-Engman-samba-mariatorget (7)

För det stora företaget!

Är du intresserad av att köpa fler än 25 koder? Hör av dig till foretag@midnattsloppet.com så kan vi generera EN kod som gäller för x antal användningar. Vi kan dessutom erbjuda faktura i efterhand. Då underlättar vi din interna hantering avsevärt.
runners-corner-Midnattsloppet-foretag-ericsson

Företagstält i Malmö

Vill ni ha första parkett i löpfesten så ska ni boka ett företagstält på Runners Corner på ( Stortorget i Malmö) här samlas ni både före och efter loppet för pepp och fest. I bokningen ingår ett möbler tält med belysning, företagsbanderoll, snacks, dryck och egen baja maja.

För ytterligare frågor kontakta oss på foretag@midnattsloppet.com.

Midnattsloppet-digitala-banner-collage-telefon

Spring med kollegor och kunder i hela landet … eller hela världen?

Låt Digitala Midnattsloppet bli ert gemensamma mål där ni kan sporra varandra till aktivitet och fortsatt träning. Utmana både medarbetare, partners och kunder på 5 km eller 10 km löpning.
Skapa era egna företagsteam och spring Digitala Midnattsloppet tillsammans i små grupper. Detta är ett tillfälle att få med hela företaget: kollegor och kunder i hela landet … eller varför inte hela världen?

Startavgift

Malmö 2024

Malmö t.o.m. 15/12 t.o.m. 31/5 t.o.m. 2/9 t.o.m. 7/9
10 km 449 kr 499 kr 549 kr 599 kr
5 km 399 kr 449 kr 499 kr 549 kr
Image shoes

Karta över banan

FAQ

Du hittar fler frågor och svar under FAQ'n i menyn

Skip to navigationt