Covid-information OM MIDNATTSLOPPET 2021

Vi är i början av slutet på Corana pandemin och nu genomförs lite lättnader då det gäller allmänna sammankomster. Vi går från 150 till 900 personer när det gäller genomförande av motionslopp utomhus. Vi, som alla andra, längtar efter frihet och folksamlingar men ovissheten är fortfarande stor och vi kan bara följa de lagar och förordningar som gäller för stunden.

Vi gör en storsatsning på Digitala Midnattsloppet som lanserades i fjol och blev ett av Europas största virtuella lopp med 18300 deltagare!

2021 – FULLT FOKUS PÅ DIGITALA MIDNATTSLOPP

Starta ett Midnattslopp i ert kvarter. Ni anpassar antalet deltagare i varje startgrupp efter regelverket från Regeringen och Folkhälsomyndigheten. Just nu gäller max 900 personer. Om vaccinationerna går bra och vi får nya direktiv ökar ni bara antalet som kan vara med i samma startgrupp!

 

Löpande uppdatering om fysiska lopp

Vi för en tät dialog med branschen, politiker och myndigheter för att skapa maximal löparstämning i Sverige 2021. I den bästa av världar kan vi genomföra 40-årsjubileumet i Stockholm (prel. 18 september).

Håll fortsatt koll i våra sociala kanaler Facebook, Instagram och nyhetsbrev där vi uppdaterar så snart vi vet mer!

Senaste nytt om de fysiska loppen.

Rekordmånga Midnattslopp 2021.
Kanske 2.021 stycken?

Digitala Midnattsloppet möjliggör Midnattslopp i hela landet. Hur många kan det bli frågan om? Vi vet inte – men alla behöver något kul att se fram emot nu. Och alla behöver röra på sina kroppar tillsammans med vänner och familj. Vi har tidigare haft tre fysiska Midnattslopp i Sverige: Stockholm, Göteborg och Malmö. I år kommer det att bli många, många fler.

Från 21.30 den 14 augusti är landet fyllt av Midnattslopp. Hur många? Vi vet inte men uppmanar bokklubbar, bostadsrättsföreningar, hundägare, skolklasser, grannar, byar att haka på. I år kan alla starta Midnattslopp.

Huvudpartner