Skip to content

Midnattsloppet Stockholm

prispall

Prispengar

Prispengarna är tillbaka i Midnattsloppet Stockholm – 10 km klassen!

Prispengarna kommer fördelas enligt följande:

Kvinnor:
1. 10 000 kr
2. 5000 kr
3. 2500 kr

Män:
1. 10 000 kr
2. 5000 kr
3. 2500 kr

Notera att det ENDAST är 10 km klassen i Stockholm som har prispengar. Vi har inte prispengar i 5 km klassen. Inte heller i något av de andra loppen (Malmö/Helsingfors).

För att erhålla prispengar så måste löparen uppfylla Svenska friidrottsförbundets kriterier för att få starta i en SM-tävling. Du kan läsa mer om detta längre ner på sidan.

Pris-elit-midnattsloppet

Info till 1A löpare:

Alla löpare i startgrupp 1A kommer få ett mejl från oss ca 7 dagar före loppet. I detta mejl framgår mer exakt information inför loppet.

Nummerlapp
Löpare i startgrupp 1A som valt Stadium: Drottninggatan, Ringen eller Farsta som utlämningsbutik hämtar sin nummerlapp i infotältet inne på Zinkensdamm IP. Löpare i startgrupp 1A som valt hemleverans alternativt någon annan utlämningsbutik i landet (dvs ingen av de 3 ovanstående) hämtar sin nummerlapp i den butik som man valt.

Klubbkläder
Till skillnad från övriga startgrupper så får löpare i startgrupp 1A springa i sina klubbkläder – istället för den ordinarie Midnattslopptröjan.

Starten
Löpare i startgrupp 1A startar allra längst fram i 10 km loppet. Detta innebär att ni kommer ha möjlighet att ”värma upp” framför startlinjen. När det är 3 minuter kvar till start så vill vi dock att ni som senast ställer er bakom startlinjen och inväntar startskottet.

Prisutdelning
Prisutdelningen kommer ske i nära anslutning till målgången. Det är topp 3 i respektive klass (kvinnor/män) som kommer att få pris. Funktionärer på plats kommer att hålla koll på vilka ni är och visa vart ni ska gå.

Omklädningsrum
Samtliga löpare i startgrupp 1A erhålla en ”dusch-biljett”. Med hjälp av denna biljett får man gratis tillgång till omklädningsrum och dusch efter loppet.

    Tävlingsregler:

Image shoes

Karta över banan

FAQ

Vanliga frågor och svar:

Via följande länk kan du följa dina vänner:

Stockholm:, Malmö, Helsinki

Digitala Midnattsloppet : Så följer du löpare i appen. 

  1. Dels kan du följa täten under loppet genom ”Leaderboard”.
  2. Via ”My favorites” kan du lägga till de kompisar du vill följa och se vart de befinner sig på banan.
  3. Under ”My Race” kan du som springer loppet använda din GPS på din smartphone för att dela din position med andra som också kan följa loppet.

Klädinlämning hittar du i anslutning till Runner’s Corner och den öppnar kl 20:00.

Det är gratis att använda klädinlämningen. Du kan även lämna in väskor.
Midnattsloppet ansvarar inte för värdesaker och vi har inga värdeskåp.

 

HÄR hittar du en karta över området.

Det kommer finnas toaletter vid: vätskestation 1, vätskestation 2 samt vid start och mål.

Utmed 10 km banan finns två stycken vätskestationer, varav den ena även fungerar som vätskestation för 5 km loppet. Här serveras vatten och sportdryck. Beroende på i vilken stad du springer varierar placeringen längs banan en aning.

Före start finns möjlighet att fylla på vatten vid Runner’s Corner. Du får även vätska efter målgång.

HÄR hittar du en karta.

Skip to navigationt