Glada Midnattsloppet

2017 blev Glada Midnattsloppet ett nytt lopp i Midnattsloppsfamiljen. Glada Midnattsloppet har blivit en succé med fantastiska deltagare som springer, går och rullar i mål på Hornsgatan där publiken är med och hejar. Loppet är för alla med en kognitiv funktionsnedsättning. Det går lika bra att springa som att rulla. 

Anmälan

Anmälningsavgiften till Glada Midnattsloppet 2019 är 195 kronor. Anmäl dig till Glada Midnattsloppet 2019!

Till anmälan

Startgrupp och starttid

Glada Midnattsloppet startar lördagen den 17 augusti kl 18:30. Det finns 200 platser. Om många fler är intresserade kommer vi kanske att öppna fler startgrupper.

Vi har 3 klasser i Glada Midnattsloppet. Alla deltagare får en medalj.  De 3 första som kommer i mål i varje klass får en pokal. Prisutdelning är direkt efter målgång. 

De 3 klasserna som du väljer mellan vid anmälan är: 

  • Löpande
  • Rullande med assistans
  • Rullande utan assistans

Banan

Starten sker på Ringvägen utanför Zinkensdamms IP. Loppet går sedan på Södermalms gator. Banan är 2010 meter. Man springer i mål på Hornsgatan på samma ställe som Midnattsloppet. 

Fotografering

Vi tycker om att fotografera och filma våra lopp. Alla som deltar kan bli filmade eller fotade. Filmer och bilder som tas under våra arrangemang kan komma att användas i sociala medier, annonser och trycksaker för Midnattsloppet samt på vår hemsida. Bilder och filmer kan också användas av våra partner. Läs mer under allmänna kundvillkor. 

Partner

Glada Midnattsloppet arrangeras tillsammans med Nytida och Stockholms Stad. 

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Det är dessa människor Glada Midnattsloppet vänder sig till så att alla har möjlighet att vara med i den stora folkfest som Midnattsloppet är. Läs mer om Nytida.