Skip to content
Image shoes

Spring en mil 2023

Midnattsloppet Stockholm, årets roligaste millopp, går av stapeln den 17 augusti 2024. Vi är oerhört glada över att återigen kunna bjuda in till årets härligaste löparfest.

Motionslopp-Midnattsloppet-Stockholm-lopp-millopp-10km-augusti-2022

Spring en mil 2024, Midnattsloppet Stockholm kommer bli ditt roligaste lopp.

Midnattsloppet bjuder dig på en fantastisk atmosfär med publik, musik, marschaller och salsa. Det är svårt att inte ryckas med i den härliga gemenskap som uppstår när alla 30 000 löpare forsar fram i den mörka augustinatten – glatt påhejade av den hängivna publiken på söder. Samla ihop vännerna spring ett millopp ni sent kommer glömma. Oavsett om ni satsar på personbästa, den coolaste bilden eller en pallplats i maskeradklassen.

Lilla Midnattsloppet upplopp 2022

Midnattsloppet är ett lopp för alla!

För dig som är mellan 7-13 år finns Lilla Midnattsloppet och för dig mellan 2-7 år finns MiniMilen. Sist men inte minst har vi Glada Midnattsloppet som riktar sig till alla med en kognitiv funktionsnedsättning. Ett lopp som blivit mycket populär de senaste åren. Start och mål sker i hjärtat av Södermalm för samtliga lopp. Midnattsloppet har något för alla.

Skriv in den 17 augusti i kalendern och var med du med!

Image shoes

Stockholm 10 K Interaktiv karta

Den interaktiva kartan visar banan och allt runt omkring, som toaletter, företagstält, sjukvård, klädinlämning inför start med mera. Klicka på “Var finns jag” så hjälper kartan dig att hitta rätt.

Exempel på vanliga frågor 10 km

Du hittar fler frågor och svar under FAQ'n i menyn

Skip to navigationt