Lilla Midnattsloppet

Lilla Midnattsloppet är ett barn- och ungdomslopp för alla i åldern 8 -15 år. Upplev en familjefest på Södermalm kantat av musik och en påhejande publik. Varje år deltar över 2000 barn och ungdomar. Vi ses den 15:e aug! 

Anmälan

Att springa Lilla Midnattsloppet kostar 195 kr och i det ingår en tröja från adidas, medalj, frukt och Kexchoklad.

Anmälan görs via vår ordinarie anmälan. 

Till anmälan

Lilla Midnattsloppet är för alla barn och ungdomar i åldern 8 till 15 år. För lite mindre barn upp till 8 år arrangerar vi MiniMil samma dag. 

Startkit

Startkitet innehåller en funktionströja från adidas, ett tidtagningsschip och en nummerlapp. Det är valfritt i Lilla Midnattsloppet ifall du vill använda tröjan i loppet. Före start så fäster du tidtagningschippet i skosnöret för att tiden ska kunna mätas. Chippet får därför inte placeras över knähöjd. Nummerlappen sätts på bröstet med hjälp av säkerhetsnålar som vi delar ut när man hämtar ut sitt startkit. 

Banan

Loppet startar strax utanför Zinkensdamms IP och går sen genom Södermalms gator där påhejande publik och musik möter deltagarna längs banan. Banans längd är 1 980 m och där man springer i mål på Hornsgatan, på samma ställe som för Midnattsloppet. Det är tillåtet för föräldrar att springa med sina barn.

Efter målgång kommer respektive åldersklass ha en samlingsplats där föräldrar, övrig släkt och vänner kan möta upp de tävlande. 

Åldersklasser och starttider

Lilla Midnattsloppet starttider pojkar och flickor, födelseår inom parantes: 

kl. 18:45  –  P15/F15 (2004)
kl. 18:50  –  P14/F14 (2005)
kl. 18:55  –  P13/F13 (2006)
kl. 19:01  –  P12/F12 (2007)
kl. 19:07  –  P11/F11 (2008)
kl. 19:15  –  P10/F10 (2009)
kl. 19:23  –  P9/F9 (2010)
kl. 19:31  –  P8/F8 (2011)

För barn under 8 år arrangerar vi MiniMil tidigare på dagen. 

Priser och prisutdelning

De sex första i varje klass erhåller pris och prisutdelning sker på scenen som finns efter målet på Hornsgatan. Prisutdelningen sker direkt efter målgång för respektive klass.

 

Tröjutlämning 2019

Före Midnattsloppet hämtar du ditt startkit som innehåller en deltagartröja, namn – nummerlapp  i den Stadiumbutik du angett i samband med anmälan. Ta med dig startbeviset som du fick i samband med att du anmälde dig antingen utskrivet eller visa upp det i din smartphone. Valbara utdelningsbutiker ser du nedan. Observera att en del butiker har begränsat antal som kan delas ut och kan komma att stängas när de är fulltecknade. Vilka butiker som är tillgängliga ser du på anmälningssidan.

Läs mer om deltagartröjan här

Valbara utdelningsbutiker för Midnattsloppet Stockholm ser du nedan.

Stadium SergelStadium Eskilstuna CityStadium Norrköping City
Stadium KistaStadium FalunStadium Sollentuna 
Stadium RingenStadium Gotland (Ny 2019)Stadium Sundsvall
Stadium SicklaStadium Gävle CityStadium Täby
StadiumKungens KurvaStadium HaningeStadium Umeå (Ny 2019)
Stadium BoländernaStadium KarlstadStadium Uppsala City 
Stadium BorlängeStadium Linköping CityStadium Västerås City
Stadium BrommaStadium Mall of ScandinaviaStadium Örebro City
  Stadium Östersund

 

Fotografering

Vi tycker om att fotografera och filma våra lopp och det kan hända att just ditt barn fångas på bild. Filmer och bilder som tas under våra arrangemang kan komma att användas i sociala medier, annonser och trycksaker för Midnattsloppet samt på vår hemsida. Läs mer under allmänna kundvillkor. 

Partner