Senaste nytt om de fysiska loppen

Det tar minst fyra månader att arrangera ett fysisk Midnattslopp i städer som Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Vi gör allt vi kan för att människor ska kunna springa tillsammans i år. I den bästa av världar kan vi genomföra fysiska lopp i Stockholm, Helsingfors, Göteborg och Malmö i augusti/september. 

Under tiden: Starta ett Digitalt Midnattslopp på eran gata, och håll utkik här efter uppdateringar om Stockholm och Helsingfors samt för Göteborg och Malmö. 

Midnattsloppet_Virtuella_löplopp_2020

Vi jobbar för att alla ska kunna springa trots Corona! Starta ett Digitalt Midnattslopp på er gata under augusti, och håll utkik här om det blir ett fysiskt lopp i Stockholm eller Helsingfors i september.

Stockholm – Preliminärt 18 september

Midnattsloppet Stockholm firar 40 år i år. Alla inblandade parter gör allt de kan för att få till ett fysiskt lopp. Augusti klarar vi inte, men nu håller vi tummarna för ett mindre jubileumslopp på Södermalm i september. Håll dig uppdaterad här.

Alla som springer Digitala Midnattslopp i år får en veckas förtur till anmälan OM det blir ett fysiskt Midnattslopp i Stockholm 2021!

Helsinki – Preliminärt 28 augusti

Vi följer utvecklingen i Finland dag för dag. Det finns ett preliminärt datum och vi återkommer här så fort vi nås av ett beslut från MidnightRun Helsinki.

Göteborg och Malmö
– inga datum bestämda för 2021

Vi hoppas kunna genomföra Midnattsloppet Stockholm, som firar 40 år i år. Där finns det en extra beredskap för att kunna få till stånd ett Midnattslopp i slutet av september.

När det gäller Midnattsloppen i Göteborg och Malmö så återkommer vi lite längre fram med besked och all folkfest vi förlorar i storstad hoppas vi kunna vinna i riket. Starta ett Digitalt Midnattslopp i ert kvarter och gör även 2021 till ett minnesvärt löparår!

Huvudpartner