Skip to content
Image shoes

Sveriges roligaste lopp!

Midnattsloppet Stockholm, Sveriges roligaste löplopp, går av stapeln den 17 augusti 2024. Vi är galet taggade på att återigen bjuda in dig till en hejdundrande löparfest!

Midnattsloppet - Stora Midnattsloppet - Stockholm - 2018 - Maskerad

Snart är det dags igen!

Midnattsloppet är garanterat det roligaste loppet du kommer springa 2024. Tillsammans med 30000 andra löpare kämpar du med dina vänner och publiken i ryggen, dig genom ett Södermalm som strålar i nattmörkret. Faktum är att hela Söder pulserar av samba, publikjubel, musik och asfalt. Det kokar ner till Stockholms roligaste lopp!

Tänk dig en varm och ljummen sensommarkväll. Du är på väg till årets roligaste löparkväll. När du närmar dig Södermalm börjar midnattsloppströjorna dyka upp, och de blir fler ju närmare Ringvägen du kommer. När du nått fram till starten känns luften snudd på elektrisk av all förväntan. Alla är här med samma mål: Att uppleva årets roligaste lopp 2023.

Midnight Run Helsinki maskerad pippi långstrump

Midnattsloppet har något för alla!

Den mest klassiska distansen är 10 km, men sedan 2019 kan du även välja att springa 5 km. För dig som är mellan 8-15 år finns Lilla Midnattsloppet och för dig mellan 2-7 år finns MiniMilen. Sist men inte minst har vi Glada Midnattsloppet som riktar sig till alla med en kognitiv funktionsnedsättning. Ett lopp som blivit mycket populär de senaste åren.

Skriv in den 17 augusti i kalendern och var med i årets roligaste lopp du också!

Exempel på vanliga frågor

Du hittar fler frågor och svar under FAQ'n i menyn

Midnattsloppet - Interaktiv karta

Känn stämningen!

Skip to navigationt