Glada Midnattsloppet

2017 välkomnade vi Glada Midnattsloppet som ett nytt lopp i Midnattsloppsfamiljen. Glada Midnattsloppet har blivit en succé med fantastiska deltagare som springer, går och rullar i mål på Hornsgatan där publiken är med och hejar. Loppet är för alla med en kognitiv funktionsnedsättning och det går lika bra att ta sig fram springandes som rullandes. 

Anmälan

Anmälningsavgiften till Glada Midnattsloppet 2019 är 195 SEK. Anmäl dig till Glada Midnattsloppet 2019!

Till anmälan

Startgrupp och starttid

Glada Midnattsloppet startar kl 18:30. Det finns 200 platser tills vidare. Beroende på intresse så kommer vi eventuellt öppna fler startgrupper.

Vi har 3 st klasser (unisex) i Glada Midnattsloppet och där de 3 första i mål i respektive grupp får en pokal. Alla deltagare får en medalj. 

Klasserna som du väljer vid anmälan är: 

  • Löpande
  • Rullande med assistans.
  • Rullande utan assistans.

Prisutdelning till de 3 första i mål för respektive klass sker direkt efter målgång. 

Bansträckning

Starten kommer ske på Ringvägen utanför Zinkensdamms IP. Loppet har sedan samma bansträckning som Lilla Midnattsloppet och mäter 1980 meter. Målgång sker på Hornsgatan på samma ställe som Midnattsloppet. 

Fotografering

Vi tycker om att fotografera och filma våra lopp och alla som deltar kan fångas på bild. Filmer och bilder som tas under våra arrangemang kan komma att användas i sociala medier, annonser och trycksaker för Midnattsloppet samt på vår hemsida. Läs mer under allmänna kundvillkor. 

Partner

Glada Midnattsloppet arrangeras tillsammans med Nytida och Stockholms Stad. 

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Det är dessa människor Glada Midnattsloppet vänder sig till så att alla har möjlighet att vara med i den stora folkfest som Midnattsloppet är. Läs mer om Nytida