Glada Midnattsloppet

2017 välkomnade vi Glada Midnattsloppet som ett nytt lopp i Midnattsloppsfamiljen. Glada Midnattsloppet blev en succé under premiären med fantastiska deltagare som sprang, gick och rullade i mål på Hornsgatan där publiken var med och hejade. Loppet är för alla med en kognitiv funktionsnedsättning och det går lika bra att ta sig fram springandes som rullandes. 

Anmälan

Anmälan görs via vår ordinarie anmälan och där alla som anmäler sig behöver ett eget konto. Har man någon gång sprungit Glada Midnattsloppet så har man ett konto redan. 

Om du använder rullstol eller annat hjälpmedel klicka i det på anmälningssidan så vi vet. Det är även tillåtet för assistenter att springa med. Även det klickar du i när du anmäler dig.  

Startavgiften är 150 kr. I startavgiften ingår tidtagning, en t-shirt från adidas, medalj och produkter i mål. Alla med en kognitiv funktionsnedsättning kan vara med oavsett ålder.

 

 

Startgrupp och starttid

Glada Midnattsloppet startar kl 18:30. Det finns 200 platser tills vidare. Beroende på intresse så kommer vi eventuellt öppna fler startgrupper.

Vi har 3 st klasser (unisex) i Glada Midnattsloppet och där de 3 första i mål i respektive grupp får en pokal. Alla deltagare får en medalj. 

Klasserna som du väljer vid anmälan är: 

  • Löpande, för egen maskin
  • Rullande, för egen maskin
  • Löpande/Rullande med assistans.

Prisutdelning till de 3 första i mål för respektive klass sker direkt efter målgång. 

Bansträckning

Starten kommer ske på Ringvägen utanför Zinkensdamms IP. Loppet har sedan samma bansträckning som Lilla Midnattsloppet och mäter 1980 meter. Målgång sker på Hornsgatan på samma ställe som Midnattsloppet. 

Färdtjänst

Beställ lämning och hämtning av färdtjänst till Hornsgatan 81. Platsen kommer vara bemannad från kl 17:00 innan dess flyter trafiken som vanligt och ingen lämning i större skala är möjlig.  Tänk på att det är många som bokar färdtjänst vid samma tid. Det kan ta tid vid hämtningen. 

Taxivärd från Sverige Taxi och Personal från Midnattsloppet kommer finnas på plats och hjälpa till.

Observera att vägen in i området endast kan ske från Hornstull.

Fotografering

Vi tycker om att fotografera och filma våra lopp och alla som deltar kan fångas på bild. Filmer och bilder som tas under våra arrangemang kan komma att användas i sociala medier, annonser och trycksaker för Midnattsloppet samt på vår hemsida. Läs mer under allmänna kundvillkor. 

Partner

Glada Midnattsloppet arrangeras tillsammans med Nytida. Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Det är dessa människor Glada Midnattsloppet vänder sig till så att alla har möjlighet att vara med i den stora folkfest som Midnattsloppet är. Läs mer om Nytida