Glada Midnattsloppet

2017 välkomnade vi Glada Midnattsloppet som ett nytt lopp i Midnattsloppsfamiljen. Vilket fantastiskt lopp det blev tack vara alla glada deltagare som sprang, gick och rullade i mål på Hornsgatan där publiken var med och hejade. Loppet är för alla med en kognitiv funktionsnedsättning och det går lika bra att ta sig fram springandes som rullandes. 

Anmälan

Anmälan öppnar 1/2 2018. Startavgiften är 130 kr. Det finns 200 platser i loppet till att börja med. I startavgiften ingår tidtagning, en t-shirt från adidas och produkter i mål. Alla med en kognitiv funktionsnedsättning kan vara med oavsett ålder. Om du använder rullstol eller annat hjälpmedel klicka i det på anmälningssidan så vi vet. Det är även tillåtet för assistenter att springa med. Även det klickar du i när du anmäler dig. De tre första i mål får pris.

Bansträckning

Starten kommer ske på Ringvägen utanför Zinkensdamms IP. Loppet har sedan samma bansträckning som Lilla Midnattsloppet och mäter 2020 meter. Målgång sker på Hornsgatan på samma ställe som Midnattsloppet. 

Partner

Glada Midnattsloppet arrangeras tillsammans med Resursteamet som är ett företag inom vård och omsorg. Resursteamet jobbat främst med människor som har kognitiva funktionsnedsättningar. Det är dessa människor Glada Midnattsloppet vänder sig till så att alla har möjlighet att vara med i den stora folkfest som Midnattsloppet är. Läs mer om Resursteamet