Glada Midnattsloppet

Vi välkomnar ett nytt lopp i Midnattsloppsfamiljen nämligen Glada Midnattsloppet. Loppet är för dig med en kognitiv funktionsnedsättning och det går lika bra att ta sig fram springandes som rullandes. Den 19 augusti är det dags för premiär. Varmt välkommen till en löparfest med glädjen i fokus.

Anmälan

Anmälan görs på länken nedan. Startavgiften är 130 kr. Det finns 200 platser i loppet till att börja med. I startavgiften så ingår tidtagning, en t-shirt från adidas och produkter i mål. Alla med en kognitiv funktionsnedsättning kan vara med oavsett ålder. Om du använder rullstol eller annat hjälpmedel klicka i det på anmälningssidan så vi vet. Det är även tillåtet för assistenter att springa med. Även det klickar du i när du anmäler dig. De tre första i mål får pris.

Anmälan

Startgrupp och starttid

Glada Midnattsloppet startar kl 18:05. Det finns 200 platser tills vidare. Beroende på intresse så kommer vi eventuellt öppna fler startgrupper.

 

Bansträckning

Starten kommer ske på Ringvägen utanför Zinkensdamms IP. Loppet har sedan samma bansträckning som Lilla Midnattsloppet och mäter 2020 meter. Målgång sker på Hornsgatan på samma ställe som Midnattsloppet. 

Se karta över loppet

Färdtjänst

Beställ lämning och hämtning av färdtjänst till Hornsgatan 81. Platsen kommer vara bemannad från kl 16:00 innan dess flyter trafiken som vanligt och ingen lämning i större skala är möjlig.  Tänk på att det är många som bokar färdtjänst vid samma tid. Det kan ta tid vid hämtningen. 
 
Taxivärd från Sverige Taxi och Personal från Midnattsloppet kommer finnas på plats och hjälpa till.
 
Observera att vägen in i området endast kan ske från Hornstull.

Partner

Glada Midnattsloppet arrangeras tillsammans med Resursteamet som är ett företag inom vård och omsorg. Resursteamet jobbat främst med människor som har kognitiva funktionsnedsättningar. Det är dessa människor Glada Midnattsloppet vänder sig till så att alla har möjlighet att vara med i den stora folkfest som Midnattsloppet är. Läs mer om Resursteamet