Skip to content

Roligaste loppet i augusti!

Vill du springa ett lopp i augusti 2024? Sluta leta. Midnattsloppet Stockholm är loppet för dig. Folkfest, stämning och en oslagbar atmosfär. 30 000 deltagare och 250 000 personer i publiken. En kväll i augusti att minnas!

Midnattsloppet Stockholm starten 10km

I augusti är det dags!

Midnattsloppet Stockholm, årets roligaste löplopp, går av stapeln den 17 augusti 2024. Vi är oerhört glada över att återigen kunna bjuda in till augustis härligaste löparfest. Midnattsloppet bjuder dig på en fantastisk atmosfär med publik, musik, marschaller och salsa. Det är svårt att inte ryckas med i den härliga gemenskap som uppstår när alla 30 000 löpare forsar fram i den mörka augustinatten – glatt påhejade av den fantastiska publiken på söder. Samla ihop vännerna och var med i ett augusti-lopp ni sent kommer glömma.

Skriv in den 17 augusti i kalendern och var med du också!

Midnattsloppet MiniMil Under loppet

Ett lopp för alla!

Midnattsloppet är verkligen ett lopp för alla. Den klassiska distansen är 10 km, men sedan 2019 kan du även välja att springa 5 km. För dig som är mellan 8-13 år finns Lilla Midnattsloppet och för dig mellan 2-7 år finns MiniMilen. Sist men inte minst har vi Glada Midnattsloppet som riktar sig till alla med en kognitiv funktionsnedsättning. Ett lopp som blivit mycket populär dom senaste åren.

Stockholm 10 K Interaktiv karta

Den interaktiva kartan visar banan och allt runt omkring, som toaletter, företagstält, sjukvård, klädinlämning inför start med mera. Klicka på “Var finns jag” så hjälper kartan dig att hitta rätt.

Exempel på vanliga frågor 10 km

Du hittar fler frågor och svar under FAQ'n i menyn

Känn stämningen

Skip to navigationt