Ge era medarbetare en löparfest att se fram emot!

Digitala Midnattsloppet gör det möjligt att skapa det företagsevenemang många längtar efter och behöver. Köp värdekoder och dela ut bland de anställda, sen är det bara att börja planera en härlig start på hösten tillsammans.

Digitala Midnattsloppet 2021 … en löparfest som blir av!

#RONNYS EL

Det är enkelt att starta ett eget Digitalt Midnattslopp! Köp värdekoder och dela ut till alla som vill vara med. Spring en gemensam bana på en adress eller skapa unika banor på flera ställen!

KÖP VÄRDEKODER

Spring med företaget

Låt Digitala Midnattsloppet bli ert gemensamma mål där ni kan sporra varandra till aktivitet och fortsatt träning. Utmana både medarbetare, partners och kunder på 5 eller 10 km löpning. 

Skapa era egna företagsteam och spring Digitala Midnattsloppet tillsammans i små grupper. Tio team kan till exempel göra tio starter från samma startlinje eller designa tio helt unika banor. Oavsett, är det ett tillfälle att få med hela företaget: kollegor och kunder i hela landet … eller varför inte hela världen?

Motionslopp godkänt för friskvårdsbidrag

Startavgifter i motionslopp ingår nu i det friskvårdsbidrag som arbetsgivare kan ge skattefritt till sina anställda efter två färska domar i Högsta förvaltningsdomstolen.
Domarna innebär att listan över aktiviteter som kan bekostas med friskvårdsbidrag utökas rejält, bl a kan bidraget användas för personliga startavgifter i motionslopp.
Läs mer här

KÖP VÄRDEKODER

Hur går det till?

 • Företaget köper värdekoder som delas ut till alla som vill springa.
 • Designa ett lopp. Allt är möjligt.
 • Skapa en gemensam startlinje eller en för varje kontor.
 • Genomför loppet när ni vill mellan 14–29 augusti 2021.
 • (Förra året sprang TP med 200 anställda över hela världen!)

KÖP VÄRDEKODER

Startavgift och allt som ingår: 

 • Startplats i ett Digitalt Midnattslopp
 • Appen
 • Stämningsfylld löparfest i lurarna
 • Ett kul mål för alla att sikta mot
 • Tidtagning och resultatlistor
 • Medalj och tröja (2020-års deltagartröja)
 • Pris:225:- (212:- ex moms).
 • Förtur till anmälan om Jubileumsloppet i Stockholm blir av 2021.

KÖP VÄRDEKODER

Köp värdekoder

Genom våra värdekoder kan du köpa många startplatser på en och samma gång. Värdekoden beställer du enkelt via vår värdekod-shop här på hemsidan. När betalningen är klar mailas en bekräftelse med dina koder, som du sedan kan dela ut till respektive deltagare. Därefter går varje deltagare själv in och anmäler sig till loppet med hjälp av sin värdekod.

KÖP VÄRDEKODER

TePE: Företaget som sprang Midnattsloppet 2020
för hälsan – världen över

”Först blev vi lite besvikna över att Midnattsloppet 2020 skulle genomföras digitalt. Vi älskar den goda stämning och gemenskapen som omger loppet”, säger Ronnie Sik, som organiserar TePes deltagare. ”Men snart insåg vi att det öppnade en helt unik möjlighet. För första gången kunde även TePe-anställda utomlands vara med. Vi bjöd in hela vår koncern och det var lag från åtta länder, bl.a. USA och Australien som sprang för TePe. Det blev en kul och hälsofrämjande aktivitet som knöt samman kollegorna.”

”Kanske något för andra företag att ta efter? Vi inspirerar gärna till god hälsa – världen över!” avrundar Ronnie Sik.

(TePe är det Malmöbaserade, internationella munhälsoföretaget som bjuder in medarbetare över hela världen att delta i Digitala Midnattsloppet.)

FRÅGOR OCH SVAR OM LOPPET

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om Digitala Midnattsloppet.
Du kan också kontakta oss via Facebook där vi svarar på frågor varje dag.

 • Anmälan – så här gör du

  Anmälan till Digitala Midnattsloppet görs i vår anmälningsportal, där du väljer klass 10 eller 5 km. Du väljer också storlek på din deltagartröja samt i vilken Stadiumbutik du vill hämta ut din tröja och medalj. (Medaljen är valfri och kan väljas bort vid anmälan.)

  När du har gjort en anmälan så får du en bekräftelse på mail och torsdag 5 augusti får du ett startbevis med information om hur du laddar ned appen. Anmäler du dig efter det datumet skickas startbeviset löpande så fort vi hanterat din anmälan.

  OBS! När du hämtar ut din tröja och medalj måste du ha med dig ditt Startbevis (utskrivet eller uppvisat i mobilen). Det kommer alltså INTE att räcka med enbart legitimation.

  TILL ANMÄLAN

 • Kan jag anmäla fler samtidigt?

  Ja, du kan anmäla fler deltagare i samma köp. När du har fyllt i alla dina uppgifter och innan du ska bekräfta din anmälan klickar du på ”Lägg till en ny anmälan”. Därefter fyller du i uppgifterna för den du vill anmäla innan du bekräftar och betalar alla anmälningar på en gång.

 • Kan jag betala med faktura?

  Ja, om du som företag vill betala med faktura går det bra. Välj det som betalalternativ i sista steget på anmälan.

 • Kan jag delta från ett annat land?

  Du kan delta från andra länder än Sverige. För att få din tröja/medalj hemskickad tillkommer en portokostnad på 90 kr och en ev tullavgift. För att du ska hinna få din tröja till den 14 augusti behöver bokningen vara gjord senast 26 juli.

  OBS! Appen med speaker kommer att vara på svenska, precis som under ordinarie Midnattsloppet.

 • Kan jag få min tröja/medalj hemskickad?

  Om du inte har möjlighet att ta dig till en av Stadiumbutikerna kan du mot en portoavgift på 60 kr få din tröja/medalj hemskickad. Du väljer detta när du gör din anmälan till loppet. Sista dag att välja hemleverans av tröjan är 24/8 kl 14.00. Det tar ca 2 arbetsdagar att skicka tröjan.

 • När kan jag springa Digitala Midnattsloppet?

  Första start i Digitala Midnattsloppet är den 14 augusti kl 12.30. Löparfesten pågår t.o.m. den 22 augusti och du kan springa vilken dag/tid du vill under den perioden. Sista målgång för loppet är 22 augusti kl 23.59.

Huvudpartner