170321

Löpträning med Runacademy

Hej hörrni, hoppas att alla är peppade på att dra igång en ny träningsvecka. Idag påbörjar jag mitt träningsprogram inför Midnattsloppet och det är nu ca 22 veckor kvar till starten. Länge kan tyckas, men vi vet ju alla hur snabbt det går! Jag kommer att berätta mer om mitt träningsupplägg i ett senare inlägg, men från och med denna vecka lägger jag in mer regelbundenhet i löpträningen.

Ett pass i veckan kommer jag under våren att träna med Runacademy i Uppsala och förra veckan fick vi träffa grundaren Petra Kindlund. Petra är en helt fantastisk tjej som är grymt duktig på att springa och har massa energi. Vi fick flera bra löptips av henne och vi gjorde olika övningar för att få till löpsteget ordentligt.  Det är svårare än man kan tro att få till det perfekta löpsteget men med teknikträning varje vecka hoppas jag att det sätter sig i ryggmärgen till slut.

Imorgon onsdag börjar löpträningen i Uppsala och jag ser verkligen fram emot att springa tillsammans i en stor grupp. Man får ju så mycket energi av det! Är det någon mer som ska träna med Runacademy i Uppsala eller kanske på någon annan ort?

 

Partners som bidrar med hjälp och produkter till ambassadörerna är adidas, Stadium, Access Rehab och Runacademy.