Skip to content

Tack medborgare

Tack för att du signat upp till Midnattsloppets medborgarbrev som syftar till att informera alla om när Midnattsloppet går av stapeln och om vilka gator som är avstängda och när.

Bankarta

Banan du ser nedan är den senaste versionen av banan som finns. Här får du en uppfattning om var det kan vara stökigt att ta sig fram under genomförandet. Vår ambition är att vi ska behålla en likande bansträckning från år till år. Förändringar kommer då vi påverkas av yttre omständigheter så som vägbyggen eller ändrad kritisk infrastrukt.

Avspärrningskarta

Årets avspärrningar sätts i början av maj. Innan dess visas förra årets karta. Det normala är att vi behåller avspärrningstider i möjlgaste mån. Så en titt på den här sidan ger en god inblick hur stadsdelen kommer påverkas.

Klicka på länken här för att komma till avspärrningskartan

Sprid budskapet i din närhet.

Vi skulle uppskatta om du spred den här informationen till de som bor i din uppgång eller i din förening så att så många som möjligt känner till hur er gata påverkas under genomförandet. En blänkare på den interna maillistan eller liknande forum skulle verkligen uppskattas.

Hur kommer jag hem?

  1. Du kommer alltid komma hem gåendes och skulle du behöva korsta banan så är bästa tekniken att springa/lunka ”medströms” och lite snett över. Det gör det både säkrare och smidigare för alla inblandade. Löparna hinner upptäcka dig och veja.
  2. Bil? Nej, den kommer inte igenom avspärrningarna så se till att parkera den på ett bra ställe.
  3. Buss? Bussarna är i stor utsräckning avstängd den här dagen. Kolla in hur på SL.se eller i deras app.
  4. Blåljus kommer däremot alltid fram.

Var med och skapa festen!

Varje år säger våra deltagare att en av de bästa sakerna med Midnattsloppet är publiken!

Stämningen på Söder är verkligen härlig och de är de små och kanske knasiga grejerna som gör det.

Högtalarna som spelar ut från ett fönster längs banan. När ni hänger ut från fönstren och överöser löparna med kärlek! Eller spontana picknickar längs Ringvägen. Det är det som gör skillnad.

Våra aktivitetsplatser tar loppet en bit upp på stämningstrappan men det är ni som är en aktiv publik som tar oss hela vägen upp!

Stort tack för att ni är med och bidrar!

 

⇐ Midnattsloppet
Skip to navigationt