2017-09-02

Dagen med stort D är här

Uppladdning hela dagen idag. Vi började med sovmorgon till klockan 9.00.

Det blev proteingröt med jordgubbssylt och mjölk till frukost. Lika bra att börja fylla på med protein i början på dagen.

Jag fick till att sova middag medan sonen sov. Trotts sovmorgon behövdes det. Nu känner jag mig pigg och redo att springa halva natten.

Vi åt spaghetti och köttfärsås till middag, ladda upp med kolhydrater ett par timmar innan loppet.

Druckit en massa vatten hela dagen. Så kroppen har en massa vätska att svettas ut. Kommer snart inta en energidryck, så energin stiger lite, och för varje liter energidryck du dricker behöver du fylla på med minst lika mycket vatten.

En rejäl viktuppgång under semestern gör att varken tröjan eller byxorna sitter som jag vill, så bytar byxor för själva loppet. Mannen skojade till det med att han skulle ha mina byxor på sig istället. Jag tyckte det var snyggt, men tyvärr måste han ha fickor i byxorna för mobil.

Nu är vi på väg mot Malmö och det är äntligen dags för evenemanget att köra igång. Vi kommer hänga i ”Runners corner” kom och häng med oss innan ni ska springa. Stort lycka till ikväll! Tänk på att tiden inte är det viktiga, gå om ni behöver, utan se till att ha skitkul!