2017-09-03

Dagen efter milen

Godmorgon  alla löpare. Oj, vad ni var grymma igår. Jag är grymt imponerad av mig själv, min man och av er. Inte nog med att vi skulle springa en mil, det var ju mitt i natten också. Stor klapp på axeln.

Jag hade jättesvårt att somna igår, och somnade nog inte förrän vid 03. Så när sonen ville upp redan 06.30 var vi inte så pigga här hemma. Det känns att vi inte fått så mycket sömn. Kroppen känns rätt okej, lite sliten, men inte så ont som jag hade väntat mig. Det kommer kanske lite senare idag.

Efter en större påfrestning på kroppen, som att springa en mil ändå är, är det viktigt att fylla på med mat och vätska dagen efter. Vi börjar vår dag med pannkakor (recept), vill ni inte använda er av mjöl i era pannkakor, är här ett recept på amerikanska pannkakor.

Idag ska vi vila, men det blir aktiv vila här hemma, då sonen aldrig är på samma ställe längre (är nu 10 månader). Det hade varit skönt att bara ligga på soffan och se på teve, men tror kroppen mår bättre och återhämtar sig snabbare av aktiv vila.

Ta hand om er idag. Ät, drick, vila och glöm inte bort era fötter, dom mår bra av lite kärlek.

Och du, du var skitgrym, oavsett vilken tid du kom in på!