2017-09-06

4 dagar efter loppet

Idag är det 4 dagar sedan vi sprang Midnattsloppet i Malmö och jag har inte hunnit smälta det än. Den där lyckokänslan sitter fortfarande kvar och det är jag väldigt tacksam för. Jag kan inte förstå att jag slog alla mina mål, mål som jag inte ens vågade drömma om för 24 veckor sedan. Jag är så grymt imponerad av mig själv.

Ta mig runt banan, 10 km ✔️

Genomföra loppet utan att gå ✔️

Springa 10 km på under 70 minuter ✔️

Milen på 60 minuter ✔️

Jag är helt lyrisk över att ha uppnått dessa målen. Förr när jag sprang, sprang jag en mil på 65-70 minuter, det var en mysfart men ändå jobbigt. Jag vägde då 10 kilo mindre än vad jag väger idag och då fantiserade jag om att springa milen på 60 minuter. Men nu 10 kilo tyngre så flyger jag fram, i alla fall i lopptempo. Jag tror att vi har en extra växel vid ett lopp, det blir en extra push utav stämningen och alla människor.

Wow, vilken upplevelse det var och vilken stämning ni gav.

Jag har vilat sedan lördagens lopp. Både kropp och knopp har behövt det. Idag blev det en löprunda från Landskrona till Häljarp och det var ren löparglädje. Jag och sonen hade varit på aktivitet inne i stan och jag hade dragit på mig träningskläderna fall i fall. Sonen somnade i vagnen så det var bara att köra. Det blev lite intervaller efter känsla och slutade med 7,5 kilometer. Det var så skönt och kul att röra på sig, och med lördagens löprunda i bagaget spelade inte tiden eller distansen någon roll.