Våra partners

Tillsammans med partners, våra vänner, skapar vi Midnattsloppet. Att bara hänga upp banderoller är inget vi tror på utan vi vill hitta en kreativ lösning som gör en partners medverkan unik och uppmärksammad på ett positivt sätt. Vårt mål är att vara det mest innovativa löploppet som samarbetar med organisationer och kommersiella intressen för att skapa unika arrangemang fyllda med mervärden och upplevelser för deltagaren.

Stadium

Stadium har varit Midnattsloppets vän sedan 2006 och vi är stolta över vår långa tid tillsammans. Som ett av våra mest framgångsrika och innovativa partnersamarbeten har vi under åren gemensamt arbetat för att driva trafik till Stadium och samtidigt öka deltagandet i våra lopp.

Många köper sin startplats i en Stadiumbutik samtidigt som alla våra deltagare besöker Stadium för att under loppveckan hämta ut sitt startkit. När det är Midnattslopp är Stadium på plats och skruvar upp feststämningen när löparna passerar ”Energy zone” med egen DJ.

Utan Stadium som vår marknadsplats för loppet hade vi inte kunnat bygga den tour som vi idag har med fyra lopp i två länder. 

Om Stadium

Stadium är Sveriges största sport- och sportmodekedja. Med koncepten Stadium, Stadium Outlet och Sneakers Point har företaget cirka 180 butiker totalt i Sverige, Finland och Tyskland. I koncernen ingår dessutom Stadium Sports Camp (svb) som är Sveriges största sport- och upplevelseläger och årligen aktiverar cirka 8 000 deltagare. Koncernen har närmare 4 000 anställda och ägs av familjen Eklöf. Omsättningen 2017/2018 var nästan sex miljarder kronor. Med en vision om att aktivera världen vill Stadium inspirera till ett aktivt liv för alla.

adidas

2014 välkomnade vi adidas i Midnattsloppsfamiljen då de klev in som huvudpartner och satte då sin prägel på den så beryktade deltagartröjan. Adidas bidrar med sitt kunnande inom sin bransch och vi är mycket glada över att vi kan få jobba tillsammans med ett internationellt starkt varumärke för att utveckla Midnattsloppen. Under loppen går det inte att missa adidas station med ljus och ljus som ger rejäl pep till löparna.   

SEAT

Sedan 2017 har SEAT Stockholm varit officiell bilpartner till ett av Sveriges mest populära motionslopp Midnattsloppet. För 2019 utökas samarbetet då SEAT Sverige tar över partnerskapet på nationell nivå som ett led i sin sponsringsstrategi. Även SEAT Finland finns med som partner till Midnight Run i Helsingfors.

SEATs engagemang i Midnattsloppet ligger helt i linje med varumärkets sportiga och inkluderande karaktär. Tillsammans med Midnattsloppet får SEAT möjlighet att träffa en aktiv målgrupp i ett unikt löplopp som är tillgängligt och lockande för fler än bara de mest inbitna löparna. En folkfest helt enkelt.

I linje med företagets åtagande för minskad miljöpåverkan arbetar SEAT för minskade utsläpp och ökad energieffektivitet, liksom återvinning och resursoptimering. För att nå miljömålen de kommande åren lanseras både rena elbilar samt mildhybrider och plug-in-modeller i kombination med SEAT’s nuvarande biogasdrivna bilar.

Stockholm Stad

Det är första gången som vi på Midnattsloppet i Stockholm har en medarrangör till ett lopp och det är Stockholm Stad som har klivit in och blivit huvudman för Lilla Midnattsloppet. Lilla Midnattsloppet genomförs med ca 2000 ungdomar mellan kl 19.00 – 20.30 med samma start och mål som i stora loppet men med en kortare bana. Vi är mycket stolta över detta samarbete och 2017 blev det ett rekordår för Lilla Midnattsloppet.

 

Svevia

Svevia hjälper Midnattsloppet med avspärrningar av gator, asfalteringar, avspärrningsutrustning, vikter och annat som naturligt finns i den miljö där vi genomför våra lopp. Utan denna typ av partner så kan vi inte genomföra loppet på ett säkert sätt och vi är mycket glada att vi har hittat ett bra samarbete med Svevia. Svevia byggde en läktare vid målet i Stockholm 2016 som var ett mycket lyckat inslag och som nu har kommit för att stanna.

MTR Express

MTR Express är en av Midnattsloppets nyare vänner med sitt första år som partner till loppen i Stockholm och Göteborg. MTR Express trafikerar sträckan Stockholm-Göteborg. De hjälper våra fantastiska löpare att ta sig till och från loppen på ett smidigt och hållbart sätt och erbjuder dessutom upp till 20% rabatt på tågresan. Vi är väldigt glada över att MTR Express är med på tåget i år, och hoppas att de kommer vara våra vänner under många år framöver. 

 

NRJ

NRJ har klivit in i Midnattsloppet med full kraft och det kommer att synas och hörs i årets Midnattslopps festival. Vi är mycket glada över det engagemang som NRJ har i att skapa ett levande Runners Corner och med flera banaktiviteter så NRJ Goes Midnight Run och det kommer att bli fullt ös. 

Kexchoklad

Sedan 2016 har alla som sprungit Midnattsloppet fått en kexchoklad som en belöning vid målgång. Vid 5 km har Kexchoklad sin mellanmålsstation där man peppar löparna med extra energi att orka hela vägen in i mål. 

Sverige Taxi

Taxi 020 blev i fjol Sverige Taxi men har som förut givetvis sina gula bilar som du åker i. Sverige Taxi ser till att vi på ett snabbt och enkelt sätt kan ta oss mellan möten, träffar och att vi hittar rätt i alla våra Midnattsloppsstäder i Sverige. Sverige Taxi kommer att möta löparna vid deras peppningsstation där de kommer att lysa upp din väg mot målet.

Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm ligger precis efter 1 kilometers löpning i Midnattsloppet i Stockholm och är givet vårt Midnattsloppshotell. Förutom att de erbjuder bra priser till våra löpare så bidrar de med en musikaktivitet precis utanför sin entré. Hotellets ”After Run-paket” gör att du slipper bekymmer under loppet. De tar hand om väskan under loppet och efter loppet får du en wrap och en öl (eller alkoholfritt alternativ).

Hos Clarion kan ni även njuta en god middag i Eatery Social eller ta det lugnt i deras fantastiska spa, Elements Spa.

 

Clarion Malmö

Clarion Malmö är med som leverantörspartner på hotellsidan där vi erbjuder våra löpare bra boende till bra pris. Midnattsloppet är mycket nöjda med deras engagemang genom åren och deltagare kan boka ”after run” på Hotell Clarion Temperance som ligger ett stenkast från målgången. 

Handelsbanken

Att sponsra Midnattsloppet i våra kvarter på Södermalm och i Gamla stan är både viktigt och roligt för oss som är en lokal bank. Vi finns nära dig som kund och vi tror att vi kan vara en bättre bank om vi får lära känna dig ordentligt.

Oavsett om du är en löpare eller åskådare den här kvällen så hejar vi på dig, kom gärna in och heja på oss!

Hälsningar från Handelsbanken på Renstiernas Gata, Götgatsbacken, Gamla Stan, Skanstull, och Högalid.

SUEZ

Vi skapar råvaror av ditt avfall. Genom att samla in de prylar som ingen längre vill eller kan ha och förädla det avfall till återvunnen råvara, blir de obrukbara sakerna resurser som ger liv i nya produkter.

SUEZ vill bidra till förändringen av hur världen sammankopplar miljöresurser och välmående. Vattnet vi dricker, luften vi andas och miljön vi lever i påverkar vår hälsa.

När Midnattsloppet kontaktade oss för att de ville ha hjälp med att bli mer hållbara så svarade vi självklart ja.

Effektiv avfallshantering bygger på nära samarbete.

Arento

Arento håller Midnattsloppet upplyst. Det är viktigt för oss att materialet vi använder är driftsäkert. Arento hjälper oss bland annat med elverk, kabel och lampor ur sitt sortiment av hyresmaskiner så att åskådare och löpare får en trivsam upplevelse tillsammans med oss. Liftar, containrar och service bidrar de också med för att allt ska fungera som det ska, vilket är något vi värderar högt när det gäller samarbetet med Arento.

Håll utkik efter underhållningen från en av Arentos fordon längs banan och besök gärna Arentos tält i VIP-området för mer information om vad de har att erbjuda när det gäller hyresmaskiner.

Hos Arento hyr du allt från maskiner och fordon till TA-material. Ett brett sortiment av hyresmaskiner kombineras med smarta tjänster och skapar smidiga helhetslösningar för kundernas behov.

Arento är Sveriges äldsta maskinuthyrare och vågar lova att du alltid får rätt maskin och utrustning på rätt plats.

Nordic Toilet

Varje företag som bokar ett eget tält i Midnattsloppet på Runners Corner har sin egen toalett, vilket är ett mycket uppskattat inslag. Med Nordic Toilets kan vi ha toaletter med belysning vilket gör det ganska enkelt för oss att välja just dem som totalleverantör av alla sanitetsanläggningar på samtliga Midnattsloppsorter i Sverige.

Runner’s World 

Midnattsloppet har under flera år samarbetat med Springetime Group. Med koncernens gedigna erfarenhet inom träning och kost kommer vi nu att fylla vår Löparguide med kosttips och recept för alla som tränar. Dessutom kommer löparna att få extra fina prenumerationserbjudanden. 

 

Nytida

Tillsammans med Nytida kunde vi 2017 välkomna Glada Midnattsloppet som ett nytt lopp i Midnattsloppfamiljen. Loppet vänder sig till alla med kognitiv funktionsnedsättning och möjliggör att alla kan delta i den folkfest som Midnattsloppet är. Nytida bidrar med ovärderlig kunskap och information så att vi kan arrangera Glada Midnattsloppet. 

Bli en partner till Midnattsloppet

Vill du samarbeta med Midnattsloppet och på så sätt vara med och skapa Sveriges roligaste löplopp? I Midnattsloppet är löpglädje, stämning och folkfest i fokus. Det gör att vi har alla typer av löpare, nybörjare som vana löpare. Möjligheterna för partners till Midnattsloppet är många! Kontakta gärna oss så pratar vi ihop oss om en lösning som är lika positiv för ert företag som för våra löpare.

Mejla till: foretag@midnattsloppet.com