Företagsprodukter

 • Bli en partner till Midnattsloppet

  Vill du samarbeta med Midnattsloppet och på så sätt vara med och skapa Sveriges roligaste löplopp? I Midnattsloppet är löpglädje, stämning och folkfest i fokus. Det gör att vi har alla typer av löpare, nybörjare som vana löpare. 

  Möjligheterna för partners till Midnattsloppet är många! Kontakta gärna oss så pratar vi ihop oss om en lösning som är lika positiv för ert företag som för våra löpare.

  Mejla till: foretag@midnattsloppet.com

 • Boka företagstält

  Genom att boka ett eget partytält med bänkar och bord så har ni ert eget krypin under Midnattsloppet där ni kan mingla från klockan 18.30 med underhållning och förfriskningar.

  Samla hela avdelningen, företaget eller kunder och utmana dem på klassiska 10 km löpning eller årets nyhet 5 km. Att hyra ett företagstält är mycket populärt och många företag återkommer från år till år. Förutom det som ingår i form av frukt, snacks och dryck så kan ni också beställa mackor, wraps eller sallader.

  Det är även möjligt att boka mat och/eller duschbiljetter* som tilläggsprodukter till företagstältet.

  Boka i vår webbshop

  Företagstälten är slutsålda för 2019 i Stockholm
   
  *duschbiljetter säljs endast i Stockholm
   
 • Företagstävlingen

  Alla företag som beställer värdebevis och är 10 st eller fler deltagare är med i vår företagstävling. Företagstävlingen är indelad i tre klasser.

  Klass 1 är för de företag med 45 eller fler deltagare.
  Klass 2 är för de företag med 15-44 deltagare.
  Klass 3 är för de företag med 10-14 deltagare.

  Läs mer om företagstävlingen

 • Gruppanmälan med värdekoder

  En värdekod underlättar när du vill anmäla många löpare till Midnattsloppet på samma gång. Varje värdekod fungerar som en individuell start till loppet och det är först när den är aktiverad som den är kopplad till en person och är aktiv.

  Värdekoden beställer du enkelt i vår webbshop och när betalningen är klar mailas en bekräftelse med dina koder direkt till dig tillsammans med info hur det aktiverar dem. Du kan beställa värdekoder för 10 km eller nya 5 km sträckan. 

  Boka i vår webbshop

 • VIP-paket

  Vill du ha det bästa av Midnattsloppet och inte fyller ett helt företagstält då kan vi tipsa om vårt VIP-paket som finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

  VIP-paketet innehåller: 1 startplats i loppet, Egen VIP-startfålla, Entré till VIP-tält med tillgång till klädförvaring, dryck och förtäring.

  Boka i vår webbshop