Företagsanmälan

Anmäl fler löpare samtidigt med våra värdekoder, mingla i eget företagstält eller boka ett vip-paket. Vi har flera olika paket för en lyckad kick off. Läs mer nedan eller välj aktuell loppstad och gå direkt till företagsanmälan. 

Gruppanmälan med värdekoder

Genom våra värdekoder kan du anmäla många löpare på en och samma gång. Varje värdekod fungerar som en individuell start till loppet och det är först när den är aktiverad som den är kopplad till en person och är aktiv.

Värdekoden beställer du enkelt i vår webshop. När betalningen är klar mailas en bekräftelse med dina koder direkt till dig som du sedan kan dela ut till respektive deltagare. Du kan beställa värdekoder för 10 km eller nya 5 km sträckan. 

 

Företagstält

Med ett eget företagstält kan hela företaget, avdelningen och kunderna samlas både före och efter loppet och mingla. Söker ditt företag en unik upplevelse inför höstens kick-off blir detta en rolig aktivitet som det garanterat kommer att snackas om hela året. Utmana varandra eller spring tillsammans på klassiska 10 km eller nya 5 km och umgås i ert eget krypin. 

När du bokar ett tält ingår er företagsbanderoll, egen toalett, bänkset, fruktkorg, snacks och dryck. Det är även möjligt att boka mat och/eller duschbiljetter som tilläggsprodukter till företagstältet.* 

För att göra din beställning, klicka vidare till aktuell loppstad nedan och välj mellan flera olika tältstorlekar. 

BOKA TÄLT STOCKHOLM

 
 
*Under våren 2020 öppnar vi beställningen för mat i form av mackor, wraps eller sallader. Duschbiljetter säljs endast i Stockholm.
 
För frågor om våra tält kontakta oss på foretag@midnattsloppet.com.

VIP-paket

Vill du ha det bästa av Midnattsloppet och inte fyller ett helt företagstält då kan vi tipsa om vårt VIP-paket som finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

VIP-paketet innehåller: entré till VIP-tält (med tillgång till klädförvaring, toalett, dryck och förtäring), startplats i VIPs egna startfålla. Välj mellan klassiska 10 km eller nya 5 km. 

BOKA VIP STOCKHOLM

 BOKA VIP MALMÖ           

  BOKA VIP GÖTEBORG 

Bli en partner till Midnattsloppet

Vill du samarbeta med Midnattsloppet och på så sätt vara med och skapa Sveriges roligaste löplopp? I Midnattsloppet är löpglädje, stämning och folkfest i fokus. Det gör att vi har alla typer av löpare, nybörjare som vana löpare. 

Möjligheterna för partners till Midnattsloppet är många. Kontakta gärna oss så pratar vi ihop oss om en lösning som är lika positiv för ert företag som för våra löpare.

Mejla till: foretag@midnattsloppet.com