Anmäl dig till Midnattsloppet

Varje år springer cirka 60 000 löpare något av Midnattsloppen. Loppdatum för 2019 är: Stockholm 17/8, Göteborg 24/8, Helsingfors 31/8, Malmö 7/9. På den här sidan hittar du information om hur du gör din anmälan. Lycka till i loppet!

Anmälan och startavgift

425 SEK (10km) / 325 SEK (5km) till den 31 maj 2019.
475 SEK (10km) / 375 SEK (5km) från den 1 juni 2019.

Midnattsloppet är öppet för alla löpare från det år man fyller 14 år. Tillsammans med en vuxen får man på 5 km delta från det år man fyller 12 år.

I startavgiften ingår bl.a.

 • 10 km eller 5 km löpning med härlig karnevalstämning!
 • deltagartröja från adidas
 • tidtagning med mellantider och livetracking
 • vatten och sportdryck längs banan och i målet
 • efterhanteringsprodukter i målet
 • klädinlämning vid Runners Corner

 

Anmälan – välj lopp

Så anmäler du dig

I samband med din anmälan gör du följande val:

 1. Vilken startgrupp du vill springa i. – Välj din startgrupp utifrån den tid du tror att du springer på milen. De som deltar på 5 km har en egen startgrupp. 
 2. Storleken på din deltagartröja från adidas. –  Deltagande i loppet förutsätter att man springer i deltagartröjan
 3. Vilken Stadiumbutik du vill hämta ut ditt startkit.  –  I och med att valmöjligheten av utdelningsbutiker är begränsad, har du fler butiker att välja på desto tidigare du anmäler dig. Startkitet består av deltagartröjan, ett tidtagningschip och ett startgruppsband.

När din anmälan är betald och klar får du direkt en bekräftelse till din e-post. I din bekräftelse finns ditt referensnummer som du använder om du har frågor kring din anmälan.

Närmare loppet får du ditt startbevis skickat till din e-post. Startbeviset behöver du då du skall hämta ut ditt startkit

Anmäl fler på en gång

Genom att inte kräva inloggning för enskild deltagare kan vi tillmötesgå önskan att kunna anmäla flera deltagare samtidigt. Ex. dig själv, familj, kompisar och göra en samlad betalning. Att anmäla fler samtidigt fungerar lika bra för familjer där t.ex. en vuxen springer Midnattsloppet 10 KM och barnen Lilla Midnattsloppet eller MiniMil (Stockholm).

Så här gör du för att anmäla fler samtidigt:

När du  vid anmälan har fyllt i alla dina uppgifter och ska bekräfta din anmälan klickar du på ”Lägg till en ny anmälan”. Därefter fyller du i uppgifterna för den du vill anmäla innan du bekräftar och betalar alla anmälningar på en gång. 

Lägg till presentkort 

I anmälningssystemet kan du nu anmäla dig själv och samtidigt köpa presentkort att ge bort till någon annan utan att fylla i denna persons anmälningsuppgifter.

Så här gör du för att lägga till en extra startplats i form av presentkort:
När du  har fyllt i alla dina personliga uppgifter kan du vid ”Tillägg” välja att lägga till ett eller flera presentkort.  När din bokning är betald och klar skickas presentkorten till din e-post tillsammans med bekräftelsen på din anmälan. Nyttjaren av presentkortet kan anmäla sig själv, utan kostnad, med hjälp av anmälningskoden som finns på presentkortet. 

Det är även möjligt att endast köpa presentkort, utan att göra en egen anmälan.

Notera att köp av presentkort inte i sig innebär en anmälan till loppet. Först då mottagaren anmält sig med anmälningskoden är anmälan registrerad. Desto tidigare anmälan görs, desto fler alternativ finns det för bl.a. startgrupp och utdelningsbutik för hämtning av startkitet. 

Deltagartröjan

I Midnattsloppet använder vi inte nummerlappar, utan du får en funktionströja från adidas. Deltagande i loppet förutsätter att man springer i deltagartröjan.  

Maskeraddeltagarna får också en tröja, men behöver inte ha den på under loppet. Löpare i startgrupp 1A får tävla i sin klubbdräkt men får även de deltagartröjan från adidas som alla andra.

Storlek på tröjan väljer du i samband med din anmälan.

Tidtagning och resultat

Vår resultatservice är högt uppskattad av Midnattsloppets deltagare. I startkitet ingår ett tidtagningschip med vilket du får ditt resultat från loppet, inklusive mellantider. 

Dina kompisar kan även följa med din löpning då du passerar mätstationerna. Genom att ladda ner en app kan du via GPS även ge möjlighet att följa med ditt lopp helt i realtid.

Tidigare års resultat nås via huvudmenyn under respektive lopp. 

Mer detaljerad information om tidtagningen publiceras närmare loppen.

Startbevis

För anmälan till 2019 skickar vi inget startbevis direkt vid anmälan som tidigare utan du får en bekräftelse till din e-post. I din bekräftelse finns ditt referensnummer som du använder om du har frågor kring din anmälan. Startbeviset för Midnattsloppen skickas närmare loppet till den e-post du anger vid anmälan.

Ändringar i anmälan

Det som vi kallat ”Löparens sida” där deltagare kunnat logga in och göra en del egna förändringar av deltagarinformation och ändringar av lopprelaterad info har tagits bort. Har du frågor kring din anmälan ber vi dig kontakta kundtjänst på info@midnattsloppet.com. Uppge då ditt referensnummer som står på din bekräftelse. 

Ny anmälningsportal från 2019

I och med vår nya anmälningsportal är det några ändringar jämfört med  tidigare år.

 1. Du kan anmäla dig utan att logga in. Personliga konton existerar inte längre.
 2. Du får inte längre startbeviset i samband med anmälan. Vi skickar nu en bekräftelse i samband med anmälan och sedan alla startbevis samtidigt per e-post närmare loppet.
 3. Du kan anmäla flera med en betalning. Du kan fylla i flera personers anmälningar på en gång, eller lägga till presentkort.
 4. Du kan inte längre själv göra ändringar i din anmälan. Om du har frågor gälllande din anmälan skall du kontakta oss på info@midnattsloppet.com. Uppge ditt referensnummer, som finns i din bekräftelse, då du kontaktar oss.
 5. Dina egna resultat från tidigare år. Du kan inte längre logga in för att se dina tidigare resultat. Vi har städat i vårt databas och strukit dublettkonton vilket skall underlätta uppföljningen av de som skall få jubileummedaljer. Vi jobbar på en lösning hur en enskild deltagare kunde få en översikt över sina tidigare resultat.