MiniMil

Midnattsloppets MiniMil är ett populärt barnlopp för lite mindre barn upp till 8 år. MiniMil har blivit som en familjefest med aktiviteter och underhållning och då hela Zinkensdamms IP fylls av sann löparglädje. Alla deltagare får medalj, tröja från adidas, Kexchoklad och frukt. Varmt välkomna den 18:e aug.

Anmälan

Anmälan för MiniMil är 80 kr och i den ingår bl.a. en deltagartröja från adidas, medalj, frukt och Kexchoklad. Anmälan via vår hemsida kommer att vara möjlig fram t.o.m kl 12:00, fredagen den 17:e augusti. MiniMil är för alla barn från 2 till 8 år. För barn och ungdomar mellan 8-15 år arrangerar vi Lilla Midnattsloppet samma dag. 

Till anmälan MiniMil.

 

Banan

Barnen springer ca 300 meter inne på konstgräset på Runners Corner/Zinkensdamms IP. Alla föräldrar som får självklart springa tillsammans med barnen. Efter målgången får barnen sina välförtjänta medaljer.

Hålltider

Runners Corner slår upp portarna kl 12:00 med aktiviteter och underhållning. Första loppstart är kl 12.30.

Vid anmälan så väljer du vilken starttid du vill ha för ditt barn. Starter kommer sen ske löpande hela tiden när vi har fulla fält på 25 barn.

Starttider att välja på:
Kl 12:30
Kl 13:00
Kl 13:30
Kl 14:00
Kl 14:30
Kl 15:00

 Tröjutlämning MiniMil

All utlämning till MiniMil sker under loppdagen inne på Runners Corner (Zinkensdamms IP) i tältet som du hittar på den kortsida av Zinkensdamm som är vid huvudentrén. Runners Corner öppnar kl 12:00 och då startar också tröjutlämningen. Är man anmäld innan räcker det att du på plats uppger barnets namn så prickar vi av mot en lista. 

Fotografering

Vi tycker om att fotografera och filma våra lopp och det kan hända att just ditt barn fångas på bild. Filmer och bilder som tas under våra arrangemang kan komma att användas i sociala medier, annonser och trycksaker för Midnattsloppet samt på vår hemsida. Läs mer under allmänna kundvillkor.