MiniMil

MiniMil ställer om till det virtuella loppet MiniMil Sverige 16-23 augusti. Läs mer och anmäl dig här. 

OBS! Nedan info om MiniMil gäller inte för 2020 utan vi hänvisar till länken ovan och vårt virtuella lopp för MiniMil Sverige 2020.

Anmälan

Anmälningsavgiften till MiniMil är 100 SEK. Anmäl dig till MiniMil!

Till anmälan

Banan

Barnen springer ca 300 meter inne på konstgräset på Runners Corner/Zinkensdamms IP. Alla föräldrar som får självklart springa tillsammans med barnen. Efter målgången får barnen sina välförtjänta medaljer.

Hålltider

Runners Corner slår upp portarna kl 12:00 med aktiviteter och underhållning. Första loppstart är kl 12.30.

Vid anmälan så väljer du vilken starttid du vill ha för ditt barn. Starter kommer sen ske löpande hela tiden när vi har fulla fält på 25 barn.

Starttider att välja på:
Kl 12:30
Kl 13:00
Kl 13:30
Kl 14:00
Kl 14:30
Kl 15:00

 Tröjutlämning MiniMil

All utlämning till MiniMil sker under loppdagen inne på Runners Corner (Zinkensdamms IP) i tältet som du hittar på den kortsida av Zinkensdamm som är vid huvudentrén. Runners Corner öppnar kl 12:00 och då startar också tröjutlämningen. Är man anmäld innan räcker det att du på plats uppger barnets namn så prickar vi av mot en lista.

Fotografering

Vi tycker om att fotografera och filma våra lopp och det kan hända att just ditt barn fångas på bild. Filmer och bilder som tas under våra arrangemang kan komma att användas i sociala medier, annonser och trycksaker för Midnattsloppet samt på vår hemsida. Läs mer under allmänna kundvillkor.