Lilla Midnattsloppet

Lilla Midnattsloppet är ett barn- och ungdomslopp för alla i åldern 8 -15 år. Upplev en familjefest på Södermalm kantat av musik och en påhejande publik. 2017 slog Lilla Midnattsloppet deltagarrekord när över 2000 barn och ungdomar stod redo på startlinjen så vänta inte för länge med anmälan för 2018. Vi ses den 18:e aug! 

Anmälan

Att springa Lilla Midnattsloppet kostar 150 kr och i det ingår en tröja från adidas, medalj, frukt och Kexchoklad. Anmälan görs via vår ordinarie anmälan och där alla som anmäler sig behöver ett eget konto. Har man någon gång sprungit Lilla Midnattsloppet så har man ett konto redan. 

Lilla Midnattsloppet är för alla barn och ungdomar i åldern 8 till 15 år. För lite mindre barn upp till 8 år arrangerar vi MiniMil samma dag. 

Startkit

Startkitet innehåller en funktionströja från adidas, ett tidtagningsschip och en nummerlapp. Det är valfritt i Lilla Midnattsloppet ifall du vill använda tröjan i loppet. Före start så fäster du tidtagningschippet i skosnöret för att tiden ska kunna mätas. Chippet får därför inte placeras över knähöjd. Nummerlappen sätts på bröstet med hjälp av säkerhetsnålar som vi delar ut när man hämtar ut sitt startkit i vald Stadiumbutik mellan 13-18 aug. Se ”Tröjutdelning” längre ned på sidan för mer info. 

Banan

Loppet startar strax utanför Zinkensdamms IP och går sen genom Södermalms gator där påhejande publik och musik möter deltagarna längs banan. Banans längd är 1 980 m och där man springer i mål på Hornsgatan, på samma ställe som för Midnattsloppet. Det är tillåtet för föräldrar att springa med sina barn.

Efter målgång kommer respektive åldersklass ha en samlingsplats där föräldrar, övrig släkt och vänner kan möta upp de tävlande. 

Åldersklasser och starttider

Lilla Midnattsloppet pågår ca 18.45-19.30 och där det är 5-10 min mellan starterna. Exakta starttider uppdateras närmare loppet. 

Pojkar och flickor, födelseår inom parantes: 
P15/F15 (2003)
P14/F14 (2004)
P13/F13 (2005)
P12/F12 (2006)
P11/F11 (2007)
P10/F10 (2008)
P9/F9 (2009)
P8/F8 (2010)

För barn under 8 år arrangerar vi MiniMil tidigare på dagen. 

Priser och prisutdelning

De sex första i varje klass erhåller pris och prisutdelning sker på scenen som finns efter målet på Hornsgatan. Prisutdelningen sker direkt efter målgång för respektive klass.

 

Tröjutlämning 2018

Utlämningen av startkitet pågår mellan 13-18/8 i vald Stadiumbutik. Notera att det enbart är under denna period samt under butikernas ordinarie öppettider som det är möjligt att hämta ut ditt startkit. Använd i första hand startbeviset när du hämtar ut för snabbast hantering på plats. Startbeviset skickades i samband med anmälan via e-post. Saknas startbevis så går det bra att uppge namn vid uthämtning.

Uthämtning i Utdelningsbutik
En utdelningsbutik är valda Stadiumbutiker bemannade med personal från Midnattsloppet och där utdelningen sker i våra egna diskar. Hänvisningsskyltar i butiken visar dig rätt och ingen utdelning sker i Stadiums kassor. I Stockholm finns 5 st utdelningsbutiker Stadium Sergel, Ringen, Kista, Sickla och Kungens Kurva.

Uthämtning i Expressbutik
Övriga butiker som vi benämner expressbutik ger dig möjlighet att hämta ut ditt startpaket i valda Stadiumbutiker även utanför Stockholm. Notera att antalet platser är begränsade och sista datum för att välja expressbutik är den 25/5. I Expressbutikerna är det Stadiums egen personal som sköter utdelningen av startpaket. Följ hänvisningar inne på respektive butik. 

Se vilka butiker du kan välja

Fotografering

Vi tycker om att fotografera och filma våra lopp och det kan hända att just ditt barn fångas på bild. Filmer och bilder som tas under våra arrangemang kan komma att användas i sociala medier, annonser och trycksaker för Midnattsloppet samt på vår hemsida. Läs mer under allmänna kundvillkor.