Tävlingsregler

Villkor för Midnattsloppets tävling ”Kickstarta löparsäsongen – deltävling 2  30/3-12/4

 1. Tävlingen ”Kickstarta löparsäsongen” pågår mellan den 30/3-12/4 2017. Bara bidrag som publicerats under de datum som tävlingen pågår kommer att tas med i uttagningen av vinnare av presentkort på Stadium.
 2. De tävlande ska publicera sin bästa träningsbild med tips om hur man tar sig ur soffan och lyckas ta sig till träningen, detta skrivs i kommentarsfältet till bilden och använder #midnattsloppet2017. De tävlande måste ha en öppen Instagramprofil för att kunna delta.
 3. Totalt 3 st vinner 1 st presentkort var på Stadium till ett värde av 1000 kr/st. 
 4. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast den 12 april 2017. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från Midnattsloppet. Juryns beslut kan inte överklagas.
 5. Vinnarna meddelas personligen av Midnattsloppet senast vecka 16 och dess namn offentliggörs via Midnattsloppets Instagram, hemsida och Facebook.
 6. Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta i tävlingen. Vill man vara med och tävla om bonusvinsten som är en träningsresa ska man vara anmäld till något av följande Midnattslopp 2017: Stockholm 19/8, Göteborg 26/8, Malmö 2/9 och för deltävling 2 senast 12/4 2017 då även ange sitt startnummer i kommentarsfältet på tävlingsposten. Bonusvinsten utses av Midnattsloppets jury och är det totalt mest kreativa bidraget som tävlat i någon av de tre deltävlingarna under våren. Anmälan till Midnattsloppet 2017 kostar 395 kr fram till den 31/5 och därefter 445 kr. Vinnaren av bonusvinsten utses och meddelas personligen och via Midnattsloppets plattformar: Midnattsloppets hemsida, Facebook och Instagram, senast vecka 24.
 7. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
 8. Man måste vara myndig eller ha målsmans tillstånd för att tävla, och vinsten får endast utnyttjas av person som är 18 år eller har målsmans tillstånd. Tävlingen är öppen för bosatta i Sverige. Anställda eller representanter för Midnattsloppet eller deras familjer får inte delta i denna tävling.
 9. Genom deltagande i tävlingen accepterar deltagaren att Midnattsloppet har rätt att utan kostnad publicera tävlingsbidraget samt för att tillkännage vinnaren av denna tävling på sina egna plattformar: Midnattsloppets hemsida, Facebook och Instagram.
 10. Tävlingen anordnas av Midnattsloppet Nordic AB i samarbete med Stadium och Springtime. Vid eventuella frågor kontakta info@midnattsloppet.com.
 11. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter.
 12. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren dessa villkor.