Tävling

Tävla med oss och kom i form.  Du har inte bara chans att vinna fina priser utan varje gång du deltar har du redan börjat din uppladdning. Under våren har vi tre  deltävlingar med priser från adidas, Stadium och Runacademy och där man även kan tävla om bonusvinsten som är en träningsresa med Springtime. Alla som anmäler sig till Midnattsloppet kan vara med och tävla om resan. Det är anledning nog att hoppa i löparskorna och anmäla dig till årets lopp. Lycka till! 

*******

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD. VINNARE KONTAKTAS VECKA 24.  

Anmäler du dig till Midnattsloppet 19 maj-25 maj kan du vara med och tävla om ett par löparskor från adidas samt vara med och tävla om träningsresan till Portugal i deltävling 3 av 3. 

För att tävla:
Anmäl dig till Midnattsloppet mellan 19-25 maj maj via nedan länk. När du anmält dig till loppet kommer du automatiskt till vår bekräftelsesidan där du klickar på länk för ”Tävling”. 

För att tävla kommer du få besvara en enkel fråga om vad vi har för ny startgrupp i årets lopp samt att du beskriver varför du springer Midnattsloppet. Vill du även tävla om resan anger du en motivering varför just du ska vinna resan. Vinnare av 1 par adidas löparskor samt av 1 st träningsresa kommer att kontaktas via telefon av Midnattsloppet senast vecka 24. 

Anmäl dig här och tävla >>

*Träningsresa till Portugal med Springtime 14-21 okt
Du vill inte missa chansen att vinna en rolig och intensiv träningsvecka med över tio olika pass om dagen att välja bland,  inspirerande föreläsningar och möjlighet att träffa många härliga människor. Frukost, middag, resa och hotell ingår. Allt till ett värde av 11 995 kr. All info hittar du på Springtimes hemsida. 

Mer om tävlingsreglerna >>

 

Kickstarta löparsäsongen – deltävling 2

*******

NU HAR VI UTSETT VINNARNA FÖR VÅRENS ANDRA TÄVLING

Rolf Grönroos, Annacarin Karlsson och Annica Bronemo vinner 1 st presentkort var från Stadium genom sina bidrag med sina bästa träningsbilder och peppande texter om hur man tar sig från soffan till träningen.

Bidrag som även angav sitt startnummer är fortsatt med och tävlar om träningsresan. Vinnare av den utses i mitten av juni här på hemsidan och facebook/Instagram. 

*******

Kör igång tillsammans med oss, inspirera andra och var samtidigt med och tävla om presentkort från Stadium och anmäler du dig till årets lopp är du även med och tävlar om en träningsresa till Portugal.

För att tävla:
Ladda upp din bästa träningsbild på Instagram alt. på Midnattsloppet Facebook under tävlingsposten (som du ser här till vänster) tillsammans med ditt tips hur man lyckas ta sig ur soffan till träningen, använd hashtag #Midnattsloppet2017.

1-3 pris är presentkort på Stadium på 1000 kr st. Är du anmäld till årets Midnattslopp anger du samtidigt ditt startnummer för att tävla om bonusvinsten.  

Glöm inte öppen profil så vi kan se att du är med. Tävlingen pågår t.o.m 12/4.  Vinnarna av presentkort från Stadium presenteras under vecka 16 på Midnattsloppets hemsida, facebook och Instagram.  Mer om tävlingsreglerna >>

Bonusvinst – tävla om träningsresan

Vi har tre st deltävlingar under våren med en final i juni där alla som varit med i någon av deltävlingarna och samtidigt är anmäld till Midnattsloppet kan vara med och tävla om bonusvinsten som är en träningsresa med Springtime till Portugal under hösten 2017.  För deltävling 2 anger du även ditt startnummer i kommentarsfältet  tillsammans med din bästa träningsbild. Vinnaren av träningsresan kommer att kontaktas via telefon av Midnattsloppet och presenteras i våra sociala kanaler och hemsida under vecka 22. 

Anmäl dig till Midnattsloppet här och få ditt startnummer. 

Är du redan anmäld till årets Midnattslopp hittar du ditt startnummer på Löparens sida. 

Utmana en vän – deltävling 1

*******

NU HAR VI UTSETT VINNARNA FÖR VÅRENS FÖRSTA TÄVLING

Pia Jensen, Elin Hellström och Fredrik Henriksson får 2 platser var till Runacademys löpargrupper genom sina bidrag som peppade vännen om att våga springa sin första mil, visade kämparglöd trots sjukdomar och innehöll en rolig disk-utmaning.

Bidrag som även angav sitt startnummer är fortsatt med och tävlar om träningsresan. Vinnare av den utses i mitten av juni här på hemsidan och facebook/Instagram. 

*******

Kom igång tillsammans! Utmana en vän att springa Midnattsloppet 2017 och var med och tävla om varsin startplats i Runacadmy’s löpargrupper runt om i Sverige med start vecka 12.
3 vinnare får 2 st platser var hos Runacademy. 

Så här tävlar du. Tre enkla steg:

1. Gå till tävlingsposten (ser ut enligt bilden till vänster) på:
instagram.com/midnattsloppet alt. 
facebook.com/midnattsloppet  

2.  Skriv din utmaning i kommentarsfältet till tävlingsposten varför hen ska springa Midnattsloppet 2017 med dig. Bästa utmaning vinner.

3. Tagga gärna den kompis som du vill springa med.

Glöm inte öppen profil så vi kan se att du är med. Tävlingen pågår tom 27/2.  Vinnarna av plats hos Runacademy presenteras under vecka 9 på Midnattsloppets hemsida, facebook och Instagram.   Mer om tävlingsreglerna >>

Bonusvinst – tävla om träningsresan

Vi har tre st deltävlingar under våren med en final i juni där alla som varit med i någon av deltävlingarna och samtidigt är anmäld till Midnattsloppet kan vara med och tävla om bonusvinsten som är en träningsresa med Springtime under hösten 2017.  För deltävling 1 anger du även ditt startnummer i kommentarsfältet till tävlingsposten (se bilden högst upp på sidan) tillsammans med din utmaning.  

Vinnaren av träningsresan kommer att kontaktas via telefon av Midnattsloppet och presenteras i våra sociala kanaler och hemsida under vecka 22. 

Anmäl dig till Midnattsloppet här och få ditt startnummer. 

Är du redan anmäld till årets Midnattslopp hittar du ditt startnummer på Löparens sida.