Tävling

Tävla med oss och kom i form.  Du har inte bara chans att vinna fina priser utan varje gång du deltar har du redan börjat din uppladdning. Under våren har vi tre  deltävlingar med priser från adidas, Stadium och Runacademy med en final i juni där bonusvinsten är en träningsresa med Springtime. Alla som är anmälda till Midnattsloppet kan vara med och tävla om bonusvinsten. Det är anledning nog att hoppa i löparskorna och anmäla dig till årets lopp. Lycka till! 

Utmana en vän – deltävling 1

*******

NU HAR VI UTSETT VINNARNA FÖR VÅRENS FÖSRA TÄVLING

Pia Jensen, Elin Hellström och Fredrik Henriksson får 2 platser var till Runacademys löpargrupper genom sina bidrag som peppade vännen om att våga springa sin första mil, visade kämparglöd trots sjukdomar och innehöll en rolig disk-utmaning.

Bidrag som även angav sitt startnummer är fortsatt med och tävlar om träningsresan. Vinnare av den utses i mitten av juni här på hemsidan och facebook/Instagram. 

*******

Kom igång tillsammans! Utmana en vän att springa Midnattsloppet 2017 och var med och tävla om varsin startplats i Runacadmy’s löpargrupper runt om i Sverige med start vecka 12.
3 vinnare får 2 st platser var hos Runacademy. 

Så här tävlar du. Tre enkla steg:

1. Gå till tävlingsposten (ser ut enligt bilden till vänster) på:
instagram.com/midnattsloppet alt. 
facebook.com/midnattsloppet  

2.  Skriv din utmaning i kommentarsfältet till tävlingsposten varför hen ska springa Midnattsloppet 2017 med dig. Bästa utmaning vinner.

3. Tagga gärna den kompis som du vill springa med.

Glöm inte öppen profil så vi kan se att du är med. Tävlingen pågår tom 27/2.  Vinnarna av plats hos Runacademy presenteras under vecka 9 på Midnattsloppets hemsida, facebook och Instagram.   Mer om tävlingsreglerna >>

Bonusvinst – tävla om träningsresan

Vi har tre st deltävlingar under våren med en final i juni där alla som varit med i någon av deltävlingarna och samtidigt är anmäld till Midnattsloppet kan vara med och tävla om bonusvinsten som är en träningsresa med Springtime under hösten 2017.  För deltävling 1 anger du även ditt startnummer i kommentarsfältet till tävlingsposten (se bilden högst upp på sidan) tillsammans med din utmaning.  

Vinnaren av träningsresan kommer att presenteras i Midnattsloppets sociala kanaler och hemsida under vecka 24. 

Anmäl dig till Midnattsloppet här och få ditt startnummer. 

Är du redan anmäld till årets Midnattslopp hittar du ditt startnummer på Löparens sida.