Träningsträffar Stockholm

Kom i Midnattsloppsform! 

Passa på att träna med Midnattsloppet och Runacademy som en perfekt uppladdning inför årets lopp. Passen anpassas så att du får varierade och anpassade tips till din träning inför Midnattsloppet. Ta chansen att få tips och råd från Runacademys erfarna löpledare som utvecklar din löpning och gör att du kommer att springa din roligaste mil i augusti.  Vi kommer att dela in oss efter förmåga och ambition och alla är välkomna! 

Träningsträff 10 aug 

Uppladdning inför Midnattsloppet. Träningspass veckan innan med möjlighet att ställa sista minuten frågor till Runacademy. Enbart för anmälda till årets lopp. 

Datum: tors 10 aug
Tid: Vi samlas 17.30. Start 18.00. 
Plats: Stockholm Östgötagatan 98 (Vändplan)

Hur går det till?

Från klockan 17.30 finns Midnattsloppet på plats. Vi delar in oss i grupper och starten för träningen är klockan 18.00 och passet tar max 1 timme då ni är tillbaka på samma plats som vi startade. Det finns inga duschmöjligheter.

Anmälan

Träningsträffarna är gratis, tack vare samarbete med Runacademy och Seat. Anmäl dig till träningsträffarna nedan och där du anger ambitionsnivå Bas, Medel eller Tuff, mer information om nivåerna hittar du här. Observera att antal platser är begränsade. Får du förhinder vill vi att du senast dagen före passet meddelar oss via info@midnattsloppet.com så att någon annan kan få din plats.

Ledsen. Detta formulär tar inte emot nya inlägg.

Mycket välkomna!