Träningsträffar Stockholm

Kom i Midnattsloppsform! 

Under fyra unika träningstillfällen i april, maj, juni och aug bjuder Midnattsloppet tillsammans med SEAT och Runacademy in till träningsträffar. Passen anpassas så att du får varierade och anpassade tips till din träning inför Midnattsloppet. Ta chansen att få tips och råd från Runacademys erfarna löpledare som utvecklar din löpning och gör att du kommer att springa din roligaste mil i augusti.  Vi kommer att dela in oss efter förmåga och ambition och alla är välkomna! 

 

Träningsträff 1 – i samarbete med SEAT

Fokus på löpteknik där du får lär dig grunderna i löpteknik och hur du springer skonsamt och mer energisnålt. Vill du utvecklas som löpare, bli snabbare och undvika risken för skador är rätt löpteknik a och o. 

Datum: tis 25 april 
Tid: Vi samlas 17.30. Start 18.00 (finns möjlighet att lämna väska och kläder).
Plats: Stockholm Östgötagatan 98 (Vändplan).

Träningsträff 2 –  i samarbete med SEAT

Fokus på intervaller. För att utvecklas som löpare är det viktigt att variera sin träning och intervaller har visat sig vara den effektivaste träningsformen för att förbättra konditionen och för att bli en starkare löpare. Denna träningsträff kör vi alltså ett intervallpass så att du får fart på benen. 

Datum: tis 23 maj 
Tid: Vi samlas 17.30. Start 18.00 (finns möjlighet att lämna väska och kläder).
Plats: Stockholm Östgötagatan 98 (Vändplan)

Träningsträff 3 

Fokus på backträning. Vi tränar delar av Midnattsloppsbanan och där du får tips på upplägg. Vi kommer att fokusera på backträning och där du får tips hur du tar dig upp för Sofia Kyrkbacke.

Datum: tors 15 juni
Tid: Vi samlas 17.30. Start 18.00. 
Plats: Skanstull Stockholm, exakt plats uppdateras inom kort. 

Träningsträff 4 

Uppladdning inför Midnattsloppet. Träningspass veckan innan med möjlighet att ställa sista minuten frågor till Runacademy. Enbart för anmälda till årets lopp. 

Datum: tors 10 aug
Tid: Vi samlas 17.30. Start 18.00. 
Plats: Skanstull Stockholm, exakt plats uppdateras inom kort. 

 
Hur går det till?

Från klockan 17.30 finns Midnattsloppet på plats. Vi delar in oss i grupper och starten för träningen är klockan 18.00 och passet tar max 1 timme då ni är tillbaka på samma plats som vi startade. Det finns inga duschmöjligheter.

Anmälan

Träningsträffarna är gratis, tack vare samarbete med Runacademy och Seat. Anmäl dig till träningsträffarna nedan och där du anger ambitionsnivå Bas, Medel eller Tuff, mer information om nivåerna hittar du här. Observera att antal platser är begränsade. Får du förhinder vill vi att du senast dagen före passet meddelar oss via info@midnattsloppet.com så att någon annan kan få din plats.

Anmäl dig till träningsträffar Stockholm

Fyra tillfällen med löparexperterna på Runacademy som en del i din uppladdning mot Midnattsloppet.
    Kryssa i för vilka träningsträffar som du kommer att delta.

Mycket välkomna!