Vecka 10

Möt Midnattsloppets ambassadör Felicia

Namn: Felicia Stångberg Törn
Ambassadör för Midnattsloppet Malmö
Ålder: 27 år
Sysselsättning: Mammaledig
Familj: Gift med Calle och tillsammans har vi sonen Elias som är 4 månader.
Intressen: Träning, bra mat och hälsa.
Träningsmåtto: Man måste inte vara vältränad för att börja träna, men man måste börja träna för att bli vältränad.

Felicia är utbildad hälsocoach som verkligen brinner för bra mat, träning och hälsa. Hon är också nybliven mamma efter en graviditet där hon gick upp 40 kilo. Nu är hon rejält taggad att börja träna och äta bra igen. Tillsammans ser hon gärna fler som är med och i lagom takt trappar upp träningen för att nå målet, oavsett vad det är för mål just du har. Att ta sig runt Midnattsloppet utan känna stress kan vara ett. Här kommer Felicias första blogginlägg.  

Hej!
När jag var yngre ogillade jag att bli svettig och var aldrig med på idrottslektionerna i skolan. I gymnasiet fick jag upp intresset för träning och insåg att träning kunde vara så mycket mer än bara bollsporter.

I samband med att intresset för träning växte och beroendet av välmående ökade, valde jag att utbilda mig till hälsocoach. Jag studerade ett år och utbildningen fokuserade på träning, kost, livsstilsförändringar, välmående och hälsa.

2015 fokuserade jag mer på kondition i min träning och då fann jag kärleken för löpning. Samma år gick jag in i väggen och fick ta en paus från all träning. Kort därefter blev jag gravid och kom aldrig igång med löpningen igen. Nu när min son är 4 månader längtar jag efter att komma igång med fysisk aktivitet igen. Under graviditeten gick jag upp 40 kilo och har nu 30 kilo kvar att gå ner till min prepregnancy vikt.

Under min resa mot Midnattsloppet kommer jag kämpa för glädjen att träna, välmående, hälsa och viktnedgång.

Jag har alltid varit intresserad av att springa Midnattsloppet, men har aldrig kommit till skott. Nu är jag så taggad på att börja träna inför loppet. Genom att följa min resa mot Midnattsloppet får du ta del av tips på hur du kan trappa upp träningen, äta gott och bra musik som gör löpträningen lättare och roligare. Jag tror att det blir lättare att hålla motivationen uppe under hela resan om vi gör det här tillsammans, så kommentera gärna och kontakta mig om det är något ni undrar. Annars ses vi vid startlinjen i Malmö!