Våra vänner

Tillsammans med partners, våra vänner, skapar vi Midnattsloppet. Att bara hänga upp banderoller är inget vi tror på utan vi vill hitta en kreativ lösning som gör en partners medverkan unik och uppmärksammad på ett positivt sätt. Vårt mål är att vara det mest innovativa löploppet som samarbetar med organisationer och kommersiella intressen för att skapa unika arrangemang fyllda med mervärden och upplevelser för deltagaren.

Stadium 

Stadium har varit Midnattsloppets vän sedan 2006 och vi är stolta att fira 12 år tillsammans. Som ett av våra mest framgångsrika och innovativa partnersamarbeten har vi under åren har gemensamt arbetat för att driva trafik till Stadium och samtidigt öka deltagandet i våra lopp. 

Många köper sin startplats i en Stadiumbutik samtidigt som alla våra deltagare besöker Stadium för att under loppveckan hämta ut sitt startkit. När det är Midnattslopp är Stadium på plats och skruvar upp feststämningen när löparna passerar ”Energy zone” med egen DJ. 

Utan Stadium som vår marknadsplats för loppet hade vi inte kunnat bygga den tour som vi idag har med 4 lopp i 2 länder. Vi hoppas att 2018 blir minst lika lyckat och att vi 2019 kan få utöka familjen med ytterligare ett lopp.

adidas 

2014 välkomnade vi adidas i Midnattsloppsfamiljen då de klev in som huvudpartner och satte då sin prägel på den så beryktade deltagartröjan. Adidas bidrar med sitt kunnande inom sin bransch och vi är mycket glada över att vi kan få jobba tillsammans med ett internationellt starkt varumärke för att utveckla Midnattsloppen. Under loppen går det inte att missa adidas station med ljus och ljus som ger rejäl pep till löparna.   

Screenbolaget

Lennart Nermark och Screenbolaget har en mycket lång historia i Midnattsloppet och om vi skulle gissa så är det nog närmare 20 år sedan de klev in och börja levererar banderoller, flaggor, montrar och allt som ett event som Midnattsloppet behöver för att synas på ett bra sätt. De sköter också om trycket på våra funktionärskläder och det är vi mycket nöjda med.

match 

Match är en av Sveriges ledande dejting tjänster och har sedan 2002 erbjudit svenskar dejting på nätet, i app och tusentals event. Från Matchs egna medlemmar finns ett starkt intresse att kombinera en aktiv livsstil med att träffa nya människor, därför är vi enormt glada att tillsammans med Match kunna erbjuda en unik upplevelse för singlar som älskar löpning.

SEAT

En nyhet för 2017 var att Midnattsloppet tecknade sitt första bilavtal. Valet att kliva in i Midnattsloppsfamiljen var inte så svårt då varumärket präglas av en sportig karaktär med bilar som representerar körglädje samtidigt som löpning också är en av de sporter som SEAT satsar på. 

SEAT syntes i kampanjer under året och utmed banan under Midnattsloppet Stockholm. Som en del av Din bil lyfte även SEAT Hälsans år för anställa och bjöd in alla löpsugna till träningsträffar tillsammans med Midnattsloppet. 

Stockholm Stad

Det är första gången som vi på Midnattsloppet i Stockholm har en medarrangör till ett lopp och det är Stockholm Stad som har klivit in och blivit huvudman för Lilla Midnattsloppet. Lilla Midnattsloppet genomförs med ca 2000 ungdomar mellan kl 19.00 – 20.30 med samma start och mål som i stora loppet men med en kortare bana. Vi är mycket stolta över detta samarbete och 2017 blev det ett rekordår för Lilla Midnattsloppet.

 

Svevia

Svevia hjälper Midnattsloppet med avspärrningar av gator, asfalteringar, avspärrningsutrustning, vikter och annat som naturligt finns i den miljö där vi genomför våra lopp. Utan denna typ av partner så kan vi inte genomföra loppet på ett säkert sätt och vi är mycket glada att vi har hittat ett bra samarbete med Svevia. Svevia byggde en läktare vid målet i Stockholm 2016 som var ett mycket lyckat inslag och som nu har kommit för att stanna.

Rehband 

Rehband är ett erkänt och älskat varumärke bland idrottsutövare på alla nivåer och har ett produktsortiment som möter behov inom skadeförebyggande träning, rehabilitering, friskvård och återhämtning.

Som vän till Midnattsloppet vill Rehband hjälpa löparna att förbereda sig inför dagen de ska springa samt prestera på topp under själva loppet. Rehband är glada och förväntansfulla över att, från 2018, vara del av Midnattsloppet för första gången och att dela med sig av sin kunskap till Midnattsloppets deltagare. 

Kexchoklad

Sedan 2016 har alla som sprungit Midnattsloppet fått en kexchoklad som en belöning vid målgång. Vid 5 km har Kexchoklad sin mellanmålsstation där man peppar löparna med extra energi att orka hela vägen in i mål. 

Sverige Taxi

Taxi 020 blev i fjol Sverige Taxi men har som förut givetvis sina gula bilar som du åker i. Sverige Taxi ser till att vi på ett snabbt och enkelt sätt kan ta oss mellan möten, träffar och att vi hittar rätt i alla våra Midnattsloppsstäder i Sverige. Sverige Taxi kommer att möta löparna vid deras peppningsstation där de kommer att lysa upp din väg mot målet.

Wrapson

Wrapsons är leverantör av wraps, sallader och smörgåsar till vår företagskunder och är med och bidrar till ett lyckat event inne på Runners Corner på samtliga orter. Produkterna finns att beställa på Midnattsloppets hemsida och levereras utan mellanhand direkt till företagstälten. Samarbetet har varat i fyra år och det har ständigt förfinats genom åren.

Nordic Choice

Clarion Hotel Stockholm ligger precis efter 1 kilometers löpning i Midnattsloppet i Stockholm och är givet vårt Midnattsloppshotell. Förutom att de erbjuder bra priser till våra löpare så bidrar de med en musikaktivitet precis utanför sin entré. Hos Clarion kan ni även njuta en god middag eller ta det lugnt i deras fantastiska spa, så gör ett besök hos Clarion Hotell på Ringvägen det mår man gott av. 

 

Clarion Malmö

Clarion Malmö är med som leverantörspartner på hotellsidan där vi erbjuder våra löpare bra boende till bra pris. Vi är mycket nöjda med deras engagemang genom åren och 2016 kunde deltagare boka ”after run” på Hotell Clarion Temperance som ligger ett stenkast från målgången. 

Nordic Toilet

Varje företag som bokar ett eget tält i Midnattsloppet på Runners Corner har sin egen toalett, vilket är ett mycket uppskattat inslag. Med Nordic Toilets kan vi ha toaletter med belysning vilket gör det ganska enkelt för oss att välja just dem som totalleverantör av alla sanitetsanläggningar på samtliga Midnattsloppsorter i Sverige.

Access Rehab

Access Rehab erbjuder behandlingar vid idrottsskador och finns på två kliniker i Stockholm, Karlskrona, Malmö och Östersund. Access Rehabs ger våra löpare bra tips på hur man undviker att skada sig i samband med träning och hjälp om man råkar ut för en löparskada. Artiklarna finns på vår Löparguide och skulle du drabbas av en skada och behöver proffsig hjälp kan vi varmt rekommendera Access Rehab. 

Runner’s World och Women’s Health

Midnattsloppet har under flera år samarbetat med Springetime Group och 2017 utökade vi samarbetet med Runner’s World och Women’s Health som också ingår i Springetime Group. Med koncernens gedigna erfarenhet inom träning och kost kommer vi nu att fylla vår Löparguide med kosttips och recept för alla som tränar. Dessutom kommer löparna att få extra fina prenumerationserbjudanden till bägge tidningarna. 

 

Nytida

Tillsammans med Nytida kunde vi 2017 välkomna Glada Midnattsloppet som ett nytt lopp i Midnattsloppfamiljen. Loppet vänder sig till alla med kognitiv funktionsnedsättning och möjliggör att alla kan delta i den folkfest som Midnattsloppet är. Nytida bidrar med ovärderlig kunskap och information så att vi kan arrangera Glada Midnattsloppet. 

Bli en partner till Midnattsloppet 

Vill du samarbeta med Midnattsloppet och på så sätt vara med och skapa Sveriges roligaste löplopp? I Midnattsloppet är löpglädje, stämning och folkfest i fokus. Det gör att vi har alla typer av löpare, nybörjare som vana löpare. Möjligheterna för partners till Midnattsloppet är många! Kontakta gärna oss så pratar vi ihop oss om en lösning som är lika positiv för ert företag som för våra löpare. 

Mejla till: foretag@midnattsloppet.com