Företagspaket

Bjud in personal och kunder och upplev ett av Europas största 10 km lopp. Antalet företag som deltar i Midnattsloppet ökar för varje år och vi förstår varför. Midnattsloppet är en stor folkfest där alla kan vara med och springa, från nybörjare till motionär och elit. På den här sidan finns olika företagspaket för höstens kick-off.

Värdebevis – startplats till löparfesten

Midnattsloppet är en populär aktivitet för många företag, som en kick-off, ett kundevent eller bara som ett sätt att umgås. Ett värdebevis underlättar för dig som företagskund när du vill anmäla många löpare på samma gång. Varje värdebeviskod fungerar som en individuell start till loppet och det är först när den är aktiverad som den är kopplad till en person och är aktiv. 

Så fungerar en värdebevisbokning

När du har gjort en bokning får du unika värdebeviskoder till din mail. Vi skickar koderna inom ca 5 arbetsdagar. Varje deltagare använder sedan koden för att aktivera sin anmälan till loppet. Koden används i sista steget av anmälan för att bekräfta anmälan av respektive deltagare.

Koderna är också kopplade till företagsnamnet så de som anmäler sig hamnar automatiskt i företagslaget. Då kan ni enkelt hitta era löpare sen i start- och resultatlista genom att söka på företagsnamnet under kategori ”Lag”.

Beställ värdebevis

Boka företagstält och var med mitt i festen

Genom att boka ett eget partytält med bänkar och bord så har ni ert eget krypin under Midnattsloppet där ni kan mingla från klockan 18.30 med underhållning och förfriskningar. Samla hela avdelningen, företaget eller kunder och utmana dem på 10 km löpning. Att hyra ett företagstält är mycket populärt och många företag återkommer från år till år.

Information Företagstält

Vi har tält i olika storlekar och priser och i det ingår frukt, snacks, dryck, egen toalett och framtagande av företagsbanderoll. 

Mer info och priser: 
Till Företagstält Stockholm
(Zinken är fullbokad, på Tanto finns tält kvar)
Till Företagstält Malmö.
Till Företagstält Göteborg.

Boka företagstält

VIP-paket – det bästa av Midnattsloppet

Vill du ha det bästa av Midnattsloppet och inte fyller ett helt företagstält då kan vi tipsa om vårt VIP-paket som finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

VIP-paketet innehåller:

  • 1 startplats i loppet
  • Egen VIP-startfålla
  • Entré till VIP-tält med tillgång till klädförvaring, dryck och förtäring
  • Avbeställningsförsäkring

Kontakt och bokning:
foretag@midnattsloppet.com

Köp en banaktivitet

Att äga en banaktivitet i Midnattsloppet är som att äga en del av festen och samtidigt få synas under loppet. Nu har ni chansen att äga en banaktivitet och synas under loppet där just ert band eller DJ står och spelar för full kraft och ger löparna energi

Kontakt och bokning:
För bokning av gatuhörn, kontakta Lars Eriksson
foretag@midnattsloppet.com