Anmäl dig till Midnattsloppet

Varje år springer cirka 60 000 löpare något av Midnattsloppen. Loppdatum för 2019 är: Stockholm 17/8, Göteborg 24/8, Helsingfors 31/8, Malmö 7/9. På den här hittar du information om hur du gör din anmälan. Lycka till i loppet!

Startavgift

Anmälan öppnar igen för 2019 den 1/11, 2018.

I startavgiften ingår b.la. deltagartröja, tidtagningschip, startgruppsband, dryck, äpple och kexchoklad. 

Så anmäler du dig

När du anmäler dig ska du välja en startgrupp att springa i. Vilken startgrupp du väljer är utifrån den tid du tror att du springer på milen. Länk till mer info om startgrupper hittar du längre ned på sidan.

Du väljer också en storlek på din deltagartröja från adidas, alla som springer Midnattsloppet har på sig tröjan under loppet. Till sist väljer du i vilken Stadiumbutik du vill hämta ut ditt startkit (deltagartröja, tidtagningschipp och nummerlapp). Mer information om 2019-års utdelningsbutiker och datum när du kan hämta ditt startkit uppdateras här på sidan till den 1/11, 2018.  

När din anmälan är betald och klar får du direkt en bekräftelse till din e-post. I din bekräftelse finns ditt referensnummer som du använder om du har frågor kring din anmälan.

Ny anmälningsportal från 2019

Nu byter vi anmälningsportal för att förenkla anmälan till Midnattsloppen. Några av ändringarna är att du kan göra anmälan utan inloggning, du kan anmäla både dig själv och flera deltagare samtidigt samt att löparens sida tas bort. Läs mer om förändringarna här på sidan. 

Lägg till en anmälan 

Genom att inte kräva inloggning för enskild deltagare kan vi tillmötesgå önskan att kunna anmäla flera deltagare samtidigt. Ex. dig själv, familj, kompisar och göra en samlad betalning. Att anmäla fler samtidigt fungerar lika bra för familjer där t.ex. en vuxen springer Midnattsloppet 10 KM och barnen Lilla Midnattsloppet eller MiniMil (Stockholm).

Så här gör du för att anmäla fler samtidigt:

När du  har fyllt i alla dina uppgifter och ska bekräfta din anmälan klickar du på ”Lägg till en ny anmälan”. Därefter fyller du i uppgifterna för den du vill anmäla innan du bekräftar och betalar anmälan. 

Lägg till en startplats 

I anmälningssystemet kan du nu anmäla dig själv och köpa en värdebeviskod att ge bort till någon annan utan att du behöver göra en anmälan åt hen.

Så här gör du för att lägga till en extra startplats och få en värdebeviskod:

När du  har fyllt i alla dina personliga uppgifter kan du vid ”Tillägg” välja att lägga till en eller flera  startplatser. När din bokning är betald och klar skickas värdekod/er till din e-post tillsammans med bekräftelsen. Den ger nyttjaren möjlighet att anmäla sig själv med koden utan kostnad.

Notera att värdekoden inte är kopplad till någon person förrän den aktiveras via en anmälan via vår anmälningssida. 

Deltagartröja

I Midnattsloppet använder vi oss inte av traditionella nummerlappar utan du får en funktionströja från adidas i din anmälningsavgift som fungerar som ”nummerlapp”. Tröjstorlek väljer du när du gör din anmälan.

Deltagare i maskeradgruppen får också en deltagartröja men behöver inte bära den under loppet. Detta gäller även deltagare i 1A (Elit) som tävlar i sina klubbdräkter.

Startbevis

För anmälan till 2019 skickar vi inget startbevis direkt vid anmälan som tidigare utan du får en bekräftelse till din e-post. I din bekräftelse finns ditt referensnummer som du använder om du har frågor kring din anmälan. Startbeviset för Midnattsloppen skickas senare till den e-post du anger vid anmälan.

Löparens sida

Det som vi kallat ”Löparens sida” där deltagare kunnat logga in och göra en del egna förändringar av deltagarinformation och ändringar av lopprelaterad info tas bort. Har du frågor kring din anmälan ber vi dig kontakta kundtjänst på info@midnattsloppet.com. Uppge då ditt referensnummer som står på din bekräftelse. 

Tidigare resultat

Vi har under året gjort en omfattande ”rensning” av data som funnits i vår databas. Dels utifrån GDPR men också för att höja kvalitén i vår data. Anmälningsportalen med tidigare ”Löparens sida” har möjliggjort att kunder kunnat skapa dubbla konton vilket varit en utmaning för alla som sprungit Midnattsloppet många gånger och jagar jubileumsmedaljer.

Hur tidigare resultat och antal lopp ska redovisas kommer vi lösa under hösten 2018 och innan ordinarie anmälan öppnar den 1 nov 2018.

Hämta ditt startkit

I ditt startkit få du en deltagartröja, tidtagningschip och startgruppsband. Mer information om 2019-års utdelningsbutiker uppdateras till den 1/11, 2018.