Anmäl dig till Midnattsloppet

Varje år springer cirka 60 000 löpare något av Midnattsloppen. Loppdatum för 2019 är: Stockholm 17/8, Göteborg 24/8, Helsingfors 31/8, Malmö 7/9. På den här hittar du information om hur du gör din anmälan. Lycka till i loppet!

Anmälan och startavgift

425 SEK till den 31 maj 2019.
475 SEK från den 1 juni 2019.

I startavgiften ingår bl.a.

  • 10 km löpning med härlig karnevalstämning!
  • deltagartröja från adidas
  • tidtagning med mellantider och livetracking
  • vatten och sportdryck längs banan och i målet
  • efterhanteringsprodukter i målet
  • klädinlämning vid Runners Corner

 

Anmälan – välj lopp

Så anmäler du dig

När du anmäler dig ska du välja en startgrupp att springa i. Vilken startgrupp du väljer är utifrån den tid du tror att du springer på milen. Länk till mer info om startgrupper hittar du längre ned på sidan.

Du väljer också en storlek på din deltagartröja från adidas, alla som springer Midnattsloppet har på sig tröjan under loppet. Till sist väljer du i vilken Stadiumbutik du vill hämta ut ditt startkit (deltagartröja, tidtagningschipp och nummerlapp). Mer information om 2019-års utdelningsbutiker och datum när du kan hämta ditt startkit uppdateras här på sidan till den 1/11, 2018.  

När din anmälan är betald och klar får du direkt en bekräftelse till din e-post. I din bekräftelse finns ditt referensnummer som du använder om du har frågor kring din anmälan.

Ny anmälningsportal från 2019

Nu byter vi anmälningsportal för att förenkla anmälan till Midnattsloppen. Några av ändringarna är att du kan göra anmälan utan inloggning, du kan anmäla både dig själv och flera deltagare samtidigt samt att löparens sida tas bort. Läs mer om förändringarna här på sidan. 

Lägg till en anmälan 

Genom att inte kräva inloggning för enskild deltagare kan vi tillmötesgå önskan att kunna anmäla flera deltagare samtidigt. Ex. dig själv, familj, kompisar och göra en samlad betalning. Att anmäla fler samtidigt fungerar lika bra för familjer där t.ex. en vuxen springer Midnattsloppet 10 KM och barnen Lilla Midnattsloppet eller MiniMil (Stockholm).

Så här gör du för att anmäla fler samtidigt:

När du  har fyllt i alla dina uppgifter och ska bekräfta din anmälan klickar du på ”Lägg till en ny anmälan”. Därefter fyller du i uppgifterna för den du vill anmäla innan du bekräftar och betalar anmälan. 

Lägg till en startplats 

I anmälningssystemet kan du nu anmäla dig själv och köpa en värdebeviskod att ge bort till någon annan utan att du behöver göra en anmälan åt hen.

Så här gör du för att lägga till en extra startplats och få en värdebeviskod:

När du  har fyllt i alla dina personliga uppgifter kan du vid ”Tillägg” välja att lägga till en eller flera  startplatser. När din bokning är betald och klar skickas värdekod/er till din e-post tillsammans med bekräftelsen. Den ger nyttjaren möjlighet att anmäla sig själv med koden utan kostnad.

Notera att värdekoden inte är kopplad till någon person förrän den aktiveras via en anmälan via vår anmälningssida. 

Deltagartröjan

I Midnattsloppet använder vi inte nummerlappar, utan du får en funktionströja från adidas. Deltagande i loppet förutsätter att man springer i deltagartröjan.  

Maskeraddeltagarna får också en tröja, men behöver inte ha den på under loppet. Löpare i startgrupp 1A får tävla i sin klubbdräkt men får även de deltagartröjan från adidas som alla andra.

Storlek på tröjan väljer du i samband med din anmälan.

Tidtagning och resultat

Vår resultatservice är högt uppskattad av Midnattsloppets deltagare. I startkitet ingår ett tidtagningschip med vilket du får ditt resultat från loppet, inklusive mellantider. 

Dina kompisar kan även följa med din löpning då du passerar mätstationerna. Genom att ladda ner en app kan du via GPS även ge möjlighet att följa med ditt lopp helt i realtid.

Tidigare års resultat nås via huvudmenyn under respektive lopp. 

Mer detaljerad information om tidtagningen publiceras närmare loppen.

Startbevis

För anmälan till 2019 skickar vi inget startbevis direkt vid anmälan som tidigare utan du får en bekräftelse till din e-post. I din bekräftelse finns ditt referensnummer som du använder om du har frågor kring din anmälan. Startbeviset för Midnattsloppen skickas senare till den e-post du anger vid anmälan.

Löparens sida

Det som vi kallat ”Löparens sida” där deltagare kunnat logga in och göra en del egna förändringar av deltagarinformation och ändringar av lopprelaterad info tas bort. Har du frågor kring din anmälan ber vi dig kontakta kundtjänst på info@midnattsloppet.com. Uppge då ditt referensnummer som står på din bekräftelse. 

Tidigare resultat

Vi har under året gjort en omfattande ”rensning” av data som funnits i vår databas. Dels utifrån GDPR men också för att höja kvalitén i vår data. Anmälningsportalen med tidigare ”Löparens sida” har möjliggjort att kunder kunnat skapa dubbla konton vilket varit en utmaning för alla som sprungit Midnattsloppet många gånger och jagar jubileumsmedaljer.

Hur tidigare resultat och antal lopp ska redovisas kommer vi lösa under hösten 2018 och innan ordinarie anmälan öppnar den 1 nov 2018.