Anmäl dig till Midnattsloppet

Varje år springer cirka 60 000 löpare något av Midnattsloppen. Loppdatum för 2018 är: Stockholm 18/8, Göteborg 25/8, Helsingfors 1/9 och Malmö 8/9. På den här hittar du information om hur du gör din anmälan. Lycka till i loppet!

Så anmäler du dig

Har du sprungit Midnattsloppet tidigare loggar du in på ditt konto via Löparens sida och gör din anmälan.

Springer du Midnattsloppet för första gången registrerar du ett Midnattsloppskonto på vår Anmälningssida. Där fyller du i alla uppgifter och går vidare med anmälan och betalning.

Det finns två sätt att betala anmälan, antingen via betalning direkt på hemsidan eller via ett värdebevis. Innan du kan slutföra din anmälan måste du godkänna våra kundvillkor. När din anmälan är klar och registrerad skickar vi en bekräftelse via mail där startbeviset är bifogat som en pdf.

Åldersgränsen för att delta i Midnattsloppet 2018 är att man ska vara född senast år 2002.

Vad behöver jag ha koll på vid anmälan? 

När du anmäler dig ska du välja en startgrupp att springa i. Vilken startgrupp du väljer är utifrån den tid du tror att du springer på milen. Länk till mer info om startgrupper hittar du här nedan. Du väljer också en storlek på din deltagartröja från adidas, alla som springer Midnattsloppet har på sig tröjan under loppet. Till sist väljer du i vilken Stadiumbutik du vill hämta ut ditt startkit med b la tröjan. All info om datum för tröjutlämning hittar du länkar till längre ned på sidan. När anmälan är klar får du ditt startbevis som du tar med dig vid tröjutlämningen.  

Startavgift

Startavgiften till Midnattsloppet 2018 är följande.

1 november – 31 maj: 395 kr
Från 1 juni: 445 kr

I startavgiften ingår b.la. deltagartröja, tidtagningschip, startgruppsband, dryck, äpple och kexchoklad. För Stockholm, Göteborg och Malmö får du också en medalj vid målgång.

Anmälan med värdebevis

Du kan också anmäla dig via ett värdebevis som finns att köpa i alla Stadiumbutiker. På värdebeviset finns en unik kod som du använder när du gör din anmälan på vår hemsida.  När du kommer till sidan för ”Värdebevis” ska du fylla i din kod så kommer du inte till någon betalsida eftersom du redan betalt din startplats i Stadiumbutiken. Notera att koden inte är kopplad till någon person förrän den är använd.

Startbevis

Startbeviset får du via mail direkt efter att din anmälan har bekräftats. Du kan med fördel visa upp ditt startbevis i din smartphone när du hämtar ut startpaketet, det behöver inte skrivas ut.

I Startbeviset står den info du angivit vid din anmälan som tröjstorlek, startgrupp och val av utlämningsbutik. Kontrollera att de val du gjort stämmer då möjligheten att byta är begränsad.

Om du inte har möjlighet att hämta ut ditt startpaket själv så kan någon annan göra det åt dig om den personen har med sig ditt startbevis.

Deltagartröja

I Midnattsloppet använder vi oss inte av traditionella nummerlappar utan du får en funktionströja från adidas i din anmälningsavgift som fungerar som ”nummerlapp”. Deltagare i maskergruppen får också en deltagartröja men behöver inte bära den under loppet. Detta gäller även deltagare i 1A (Elit) som tävlar i sina klubbdräkter.

Tröjstorlek och uthämtningsbutik väljer du när du gör din anmälan. Information om din närmaste butik och vilka uthämtningsdatum som gäller, finns under sidan tröjutlämning för respektive loppstad.

Hämta ditt startkit

I ditt startkit få du en deltagartröja, tidtagningschip och startgruppsband. 

Utdelningen av startkit sker under följande datum och städer: Stockholm 13-18 aug, Göteborg 22-25 aug, Helsingfors 29 aug-1 sept, Malmö 5 -8 sept. 

När du anmäler dig till loppet kan du välja att hämta startkitet någon av våra ”Utdelningsbutiker” alt. Expressbutiker”. 

Uthämtning i Utdelningsbutik
En utdelningsbutik är valda Stadiumbutiker bemannade med personal från Midnattsloppet och där utdelningen sker i våra egna diskar. Hänvisningsskyltar i butiken visar dig rätt. De går att välja uthämtning i dem så länge anmälan är öppen. 

Uthämtning i Expressbutik
Övriga butiker ger dig möjlighet att hämta ut ditt startkit i valda Stadiumbutiker utanför storstäderna. OBS! Sista datum att välja expressbutik är 25/5 och antalet platser är begränsade. 

Klicka nedan för mer information om butikerna och tröjutlämningen för respektive loppstad: 

Stockholm, Göteborg, Helsingfors, Malmö.