Ge bort Midnattsloppet i present

Utmana en vän, kollega eller någon i familjen att springa Midnattsloppet. En startplats i Midnattsloppet är en rolig upplevelse att ge bort. Våra värdebevis fungerar som ett presentkort och du hittar dem i de flesta Stadium-butikerna. Läs mer om värdebevisen här nedan. 

Midnattsloppets presentkort

Startplatsen finns att köpa direkt i kassan i de flesta Stadiumbutiker via ett så kallat ”värdebevis” och kostar 395 kr. Värdebeviset fungerar som ett presentkort när du vill ge bort en start i Midnattsloppet. På värdebeviset finns en unik kod som mottagaren behöver aktivera för att bli anmäld till loppet. 

Aktivera värdebeviset till en startplats

För att aktivera värdebeviset och själva koden anmäler man sig via vår anmälningssida och där man vid betalning uppger koden. När bokningen är klar och vi har skickat bekräftelse samt startbevis till angiven mailadress är också koden aktiverad. 

Aktivera värdebeviset i tid

Fram till den 25 maj finns det möjlighet att välja bland fler Stadiumbutiker att hämta ut startkitet* i. En tidigare anmälan ökar också möjligheterna att det finns platser kvar i just den startgrupp som man vill springa i. 

* Startkitet innehåller en deltagartröja från adidas, startgruppsband och tidtagningschip och hämtas ut under loppveckan. Läs mer under respektive loppstad för exakta datum.