FAQ

 • Åldersgräns

  Midnattsloppet 10K är öppet för löpare från det år man fyller 14 år. För att få deltaga i Midnattsloppet 2019 måste du alltså vara född år 2005 eller tidigare. Vi ser gärna fler ungdomar som deltar med sina föräldrar som en kul sak att göra tillsammans en lördagskväll utan att det ska handla om en tävlan. Ungdomar under 16 år får ej delta i tävlingsklass (ej heller genom seedning) men kan tillsammans med en vuxen springa i startgrupperna 2A-7A.

   

 • Ändringar i min anmälan?

  Det som vi kallat ”Löparens sida” där deltagare kunnat logga in och göra en del egna förändringar av deltagarinformation och ändringar av lopprelaterad info tas bort. Har du frågor kring din anmälan ber vi dig kontakta kundtjänst på info@midnattsloppet.com. Uppge då ditt referensnummer som står på din bekräftelse. 

 • Avbokning, återbetalning?

  Det går ej att avboka din startplats. En betald anmälan till Midnattsloppet ses som bekräftad och definitiv, startavgiften återlöses således inte. Det finns dock ett undantag, och det är om du köpt vår sjuk- och skadeförsäkring i samband med anmälan. Försäkringen kostar 50 kr och börjar gälla då den är betald och upphör att gälla i och med att evenemanget påbörjats. Vid uppvisande av läkarintyg, intyg från naprapat, massör eller företagshälsovård så återlöser vi startavgiften. Intyget skickar du till Midnattsloppet Nordic AB, Enskedevägen 95, 122 63 Enskede eller mailar det till info@midnattsloppet.com. Det går bra att skicka in läkarintyget upp till en vecka efter loppet.

 • Hur anmäler jag mig?

  All information om hur du anmäler dig till Midnattsloppet hittar du här:

  http://midnattsloppet.com/anmalan/information-anmalan

  Inför 2019 byter vi anmälningsportal för att förenkla anmälan till Midnattsloppen. Några av ändringarna är att du kan göra anmälan utan inloggning, du kan anmäla både dig själv och flera deltagare samtidigt samt att löparens sida tas bort. 

   

 • Jag har betalat, men finns inte registrerad?

  En anmälan registreras direkt i systemet. Dagen efter en anmälan ska du kunna hitta din anmälan i startlistan om din anmälan registrerats korrekt. Om pengar dragits från ditt konto men du står fortfarande inte med i startlistan. Kontakta Midnattsloppets Kundservice på info@midnattsloppet.com genom att mejla en förklaring och den kvittens du fick i samband med anmälningen.

 • Kan jag anmäla fler samtidigt?

  Från 2019 kan du antingen anmäla fler samtidigt och/eller lägga till en eller flera startplatser utan att behöva fylla i deltagarens uppgifter.  

  Så här gör du för att anmäla fler samtidigt:
  När du  vid anmälan har fyllt i alla dina uppgifter och ska bekräfta din anmälan klickar du på ”Lägg till en ny anmälan”. Därefter fyller du i uppgifterna för den du vill anmäla innan du bekräftar och betalar anmälan. 

  Så här gör du för att lägga till en extra startplats och få en värdebeviskod:
  När du  har fyllt i alla dina personliga uppgifter kan du vid ”Tillägg” välja att lägga till en eller flera  startplatser. När din bokning är betald och klar skickas värdekod/er till din e-post tillsammans med bekräftelsen. Den ger nyttjaren möjlighet att anmäla sig själv med koden utan kostnad.

  Läs mer här: http://midnattsloppet.com/anmalan/information-anmalan/#anmala-flera-deltagare-samtidigt-nyhet-2019

 • Kan jag byta lopp?

  Det är inte möjligt att byta mellan de olika Midnattsloppen. Anledningen till det är att det är olika arrangörer av de olika loppen och därför olika mottagare av startavgiften

 • Kan jag byta startgrupp?

  Det som vi kallat ”Löparens sida” där deltagare kunnat logga in och göra en del egna förändringar av deltagarinformation och ändringar av lopprelaterad info tas bort. Har du frågor kring din anmälan ber vi dig kontakta kundtjänst på info@midnattsloppet.com. Uppge då ditt referensnummer som står på din bekräftelse. 

 • Loppdatum 2019

  Midnattsloppet 2019 arrangeras följande datum/städer:

  Stockholm 17/8 • Göteborg 24/8  • Helsingfors 31/8 • Malmö 7/9

   

 • Maxtid

  Det finns en maxtid att förhålla sig till under loppet. Orsaken är att vi inte har tillstånd att hålla avspärrningar längre än till ett viss klockslag. Maxtiden är 90 min beräknat från startgrupp 7A. Så du bör kunna hålla en fart på 9 min/km. För varje tidigare startgrupp du väljer från 7A så får du 5 minuter extra.

 • När skickas startbeviset ut?

  För anmälan till 2019 skickar vi inget startbevis direkt vid anmälan som tidigare utan du får en bekräftelse till din e-post. I din bekräftelse finns ditt referensnummer som du använder om du har frågor kring din anmälan. Startbeviset för Midnattsloppen skickas senare till den e-post du anger vid anmälan.

 • Runners Corner

  Här hittar du vår löparservice med toaletter, klädinlämning och Informationstält. Runners Corner ligger i anslutning till start och mål.