FAQ

 • Åldersgräns

  Midnattsloppet 10K är öppet för löpare från det år man fyller 14 år. För att få deltaga i Midnattsloppet 2018 måste du alltså vara född år 2004 eller tidigare. Vi ser gärna fler ungdomar som deltar med sina föräldrar som en kul sak att göra tillsammans en lördagskväll utan att det ska handla om en tävlan. Ungdomar under 16 år får ej delta i tävlingsklass (ej heller genom seedning) men kan tillsammans med en vuxen springa i startgrupperna 2A-7A.

   

 • Ändringar i min anmälan?

  Det går bra att göra ändringar en viss tid innan via ”Löparens Sida”. När den funktionen plockas bort beror lite på hur högt anmälningstrycket är.

 • Avbokning, återbetalning?

  Det går ej att avboka din startplats. En betald anmälan till Midnattsloppet ses som bekräftad och definitiv, startavgiften återlöses således inte. Det finns dock ett undantag, och det är om du köpt vår sjuk- och skadeförsäkring i samband med anmälan. Försäkringen kostar 50 kr och börjar gälla då den är betald och upphör att gälla i och med att evenemanget påbörjats. Vid uppvisande av läkarintyg, intyg från naprapat, massör eller företagshälsovård så återlöser vi startavgiften. Intyget skickar du till Midnattsloppet Nordic AB, Enskedevägen 95, 122 63 Enskede eller mailar det till info@midnattsloppet.com. Det går bra att skicka in läkarintyget upp till en vecka efter loppet.

 • Ge bort startplats i present

  Varför inte utmana bästa vännen, kollegan eller någon i familjen att springa Midnattsloppet? En startplats i Midnattsloppet är en rolig och unik upplevelse att ge bort som t ex födelsedagspresent. Det smidigaste sättet att ge bort en startplats är att köpa ett värdebevis på Stadium. Du får då en kupong med en kod på som personen du ska ge presenten till ska använda för att anmäla sig på vår hemsida. Läs mer om värdebeviset. 

 • Jag har betalat, men finns inte registrerad?

  En anmälan registreras direkt i systemet. Dagen efter en anmälan ska du kunna hitta din anmälan i startlistan om din anmälan registrerats korrekt. Om pengar dragits från ditt konto men du står fortfarande inte med i startlistan. Kontakta Midnattsloppets Kundservice på info@midnattsloppet.com genom att mejla en förklaring och den kvittens du fick i samband med anmälningen.

 • Kan jag byta lopp?

  Det är inte möjligt att byta mellan de olika Midnattsloppen. Anledningen till det är att det är olika arrangörer av de olika loppen och därför olika mottagare av startavgiften

 • Kan någon annan hämta min tröja?

  Ja det går bra, person som hämtar åt dig behöver då ha med sig ditt startbevis.

 • När skickas startbeviset ut?

  Startbeviset skickas ut till den mejladress du angav vid anmälan direkt efter att din anmälan registrerats. Du kommer även kunna ladda ner startbeviset från din Löparens Sida. Fungerar inte det kan du höra av dig till vår kundtjänst på info@midnattsloppet.com.

 • Överlåtelse av startplats

  Du kan sälja din startplats vidare om du inte kan delta. Det gör du genom att logga in på din Löparens Sida och under din anmälan finns det en länk som heter ”Sälj min startplats”. När du klickat på den länken så avregistreras din anmälan, en kod genereras och skickas till mailadressen du anger i överlåtelsen. Koden använder sedan den som övertar platsen för att anmäla sig med. Det kostar 100 kr att överta en startplats köparen av din startplats som får betala den avgiften. Överlåtelse av startplats är möjligt fram tills att tröjutdelningen startar sen är det inte längre möjligt.