FAQ

 • Åldersgräns

  Midnattsloppet 10K är öppet för löpare från det år man fyller 14 år. För att få deltaga i Midnattsloppet 2018 måste du alltså vara född år 2004 eller tidigare. Vi ser gärna fler ungdomar som deltar med sina föräldrar som en kul sak att göra tillsammans en lördagskväll utan att det ska handla om en tävlan. Ungdomar under 16 år får ej delta i tävlingsklass (ej heller genom seedning) men kan tillsammans med en vuxen springa i startgrupperna 2A-7A.

   

 • Allt om loppdagen Göteborg

  All info du behöver om kommunikationer, avspärrningar, klädinlämning, Runners Corner, starttider och vätskestationer m.m. hittar du här. 

 • Allt om loppdagen Malmö

  All info du behöver om kommunikationer, avspärrningar, klädinlämning, Runners Corner, starttider och vätskestationer m.m. hittar du här. 

 • Allt om loppdagen Stockholm

  All info du behöver om kommunikationer, avspärrningar, klädinlämning, Runners Corner, starttider och vätskestationer m.m. hittar du här. 

 • Ändringar i min anmälan?

  Det går bra att göra ändringar en viss tid innan via ”Löparens Sida”. När den funktionen plockas bort beror lite på hur högt anmälningstrycket är.

 • Avbokning, återbetalning?

  Det går ej att avboka din startplats. En betald anmälan till Midnattsloppet ses som bekräftad och definitiv, startavgiften återlöses således inte. Det finns dock ett undantag, och det är om du köpt vår sjuk- och skadeförsäkring i samband med anmälan. Försäkringen kostar 50 kr och börjar gälla då den är betald och upphör att gälla i och med att evenemanget påbörjats. Vid uppvisande av läkarintyg, intyg från naprapat, massör eller företagshälsovård så återlöser vi startavgiften. Intyget skickar du till Midnattsloppet Nordic AB, Enskedevägen 95, 122 63 Enskede eller mailar det till info@midnattsloppet.com. Det går bra att skicka in läkarintyget upp till en vecka efter loppet.

 • Jag har betalat, men finns inte registrerad?

  En anmälan registreras direkt i systemet. Dagen efter en anmälan ska du kunna hitta din anmälan i startlistan om din anmälan registrerats korrekt. Om pengar dragits från ditt konto men du står fortfarande inte med i startlistan. Kontakta Midnattsloppets Kundservice på info@midnattsloppet.com genom att mejla en förklaring och den kvittens du fick i samband med anmälningen.

 • Kan jag byta lopp?

  Det är inte möjligt att byta mellan de olika Midnattsloppen. Anledningen till det är att det är olika arrangörer av de olika loppen och därför olika mottagare av startavgiften

 • Kan jag byta Stadium-butik?

  Nej, nu är det inte längre möjligt att hämta i annan butik än den som står på din bokning.

 • Kan jag byta startgrupp?

  Nej, såhär nära inpå starten kan man inte göra det.

 • Kan jag byta tröjstorlek?

  Har du valt att hämta ditt startkit i en bemannad utdelningsbutik (se nedan vilka butiker som är utdelningsbutiker) så fråga Midnattsloppets personal på plats när du hämtar ut om det är möjligt att byta. Har du valt en expressbutik kan du inte byta på plats i butik, vi hänvisar då istället till följande butiker under loppdagen Sergel, Grand, Triangeln under loppdagen. OBS! Vi garanterar inte att det går att byta storlek utan detta detta görs i mån av tillgänglighet utefter vad som är bokat.

  Utdelningsbutiker 2018:
  Stockholm: Sergel, Kista, Sickla, Ringen, Kungens Kurva
  Göteborg: Grand, Sisjön
  Malmö: Triangeln

   

 • Kan någon annan hämta min tröja?

  Ja det går bra, person som hämtar åt dig behöver då ha med sig ditt startbevis.

 • När skickas startbeviset ut?

  Startbeviset skickas ut till den mejladress du angav vid anmälan direkt efter att din anmälan registrerats. Du kommer även kunna ladda ner startbeviset från din Löparens Sida. Nya startbevis skickas till Stockholm vecka 32 och till Göteborg och Malmö vecka 33. Det spelar ingen roll vilket startbevis du har med dig till tröjutlämningen. 

 • Överlåtelse av startplats

  Du kan sälja din startplats vidare om du inte kan delta. Det gör du genom att logga in på din Löparens Sida och under din anmälan finns det en länk som heter ”Sälj min startplats”. När du klickat på den länken så avregistreras din anmälan, en kod genereras och skickas till mailadressen du anger i överlåtelsen.

  Notera att då din anmälan avregistreras så övertar inte köparen din plats och de val du gjort utan hen gör en helt ny anmälan och väljer då bland de startgrupper, tröjstorlekar och utlämningsbutik som då är valbara. 

  När du och köparen kommit överens om kostnad och du har fått betalning så skickar du över koden till köparen som använder den för att anmäla sig till loppet. OBS! Det kostar 100 kr att överta en startplats och det är köparen av din startplats som får betala den avgiften. Överlåtelse av startplats är möjligt fram till följande datum: Stockholm 12/8, Göteborg 21/8, Malmö 4/9.

   

   

 • Runners Corner

  Här hittar du vår löparservice med toaletter, klädinlämning och Informationstält. Runners Corner ligger i anslutning till start och mål.